Från en positiv vinkel

Jag mår bra idag :)
Jag kommer kanske få ångra att jag skriver detta :p Men jag vågar säga att mitt illamående och yrsel är helt borta nu :D Åh vad härligt det är!!!
Och min Tens-behandling verkar göra sitt jobb. I samband med kryckorna kan jag faktiskt gå en bit nu utan att stanna och vila :D niiice!
Och tack vare mina nya tabletter för huvudvärk så slipper jag migränanfall... Och eftersom jag inte får migränanfall så har jag inte två dagars efterhuvudvärk heller :D Livet leker!

Jag mår bra och känner mig glad. Kan nog tacka en avslappnande vecka i Skåne för det också. Det var bra att komma ifrån flyttröran. På onsdag får vi nycklarna till vårt nya hem... :D Men flyttar som sagt inte in förrän tidigast den 10 dec. Vi kommer däremot flytta in lådor och sånt där under veckan som kommer.

Julia är så gullig, hon har fortfarande inte riktigt greppat vad det innebär att flytta. Hon har påpekat flera gånger att vi måste titta noga under sängen och bakom hyllan så vi inte glömt några leksaker... Och idag så fick vi lova att inte glömma hennes skor :) Sötnöt... Hon förstår inte att vi ska tömma lägenheten helt... Så hon ska själv få komma hit och leta i alla hörn så hon ser med egna ögon att inget är glömt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0