Barnens nya flytvästar

Idag var vi iväg och köpte flytvästar till barnen. Julia har innan haft en orange räddningsväst men förra sommaren uttryckte hon sin önskan om att få ha en vanlig flytväst utan krage. Vårt krav på henne var då att hon skulle kunna simma 200 meter.

Och som hon har kämpat. Trots mjölksyra i benen och tårarna på väg så har hon kämpat och kämpat. Bestämd och envis och med flytvästen i sikte så har hon faktiskt gjort ett toppenjobb och kan nu simma 200 meter :) Och till det har hon även lärt sig hoppa från trampolin, dyka, hoppa ner i djupt vatten och åkt den farligaste rutschbanan på Åbybadet ;)
Så hon har verkligen visat att hon har velat ha en ny flytväst och idag blev hon superglad när vi berättade att vi skulle åka och köpa en.

Hon har länge vetat vilken flytväst hon vill ha. En Limegrön/vit kort modell. Det var den absolut bästa vi kunde hitta för hennes del, hon leker ju fortfarande mycket och sitter ner mycket med flytvästen och eftersom detta är en kort modell så är den aldrig ivägen :)



Lillens flytväst däremot är ju stor som ett hus haha :P Komiskt när man lägger Julias och hans flytvästar bredvid varandra för dem är lika stora :P Vi sa att vi hoppas han skriker till ibland så att vi vet att det ligger någon inne i den gigantiska flytvästen ;)

Efter det åkte vi ut till båten en snabb runda. Hela Daniels släkt var samlad typ. Hans bror var där och polerade på sin båt, deras föräldrar var där och tittade till och när vi precis kört därifrån mötte vi hans syster med familj då dem var på väg till sin båt :P
Daniel ska ner i veckan och tvätta vår båt så att den kan poleras och göras fin sen :)

När vi kom hem kom jag på att vi inte testat babyskyddet på vagnen. Så det var vi ju tvungna att göra. Och det blev jättebra. Kommer vara jättesmidigt när man ska åka och storhandla eller åka in till stan och så. Slipper man ha både babyskyddet och liggdelen med.




Nu är jag ensam hemma, Daniel och Julia är ute och åker inlines/cyklar. Antar att dem är på väg hem för snart ska vi börja grilla :) Jag har städat upp lite här hemma och känner mig riktigt välförtjänt av det bad+ansiktsmask jag ska ta sen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0