Glassdesperation

Det är så tokvarmt ute idag! Eller termometern visar bara 18 grader, men i och med att det är vindstilla så är det sjukt varmt i solen... Jag går runt här och städar i bara trosor och t-tröja för jogging kan jag knappast ha på mig. Är ju väldigt varm i mig själv nu som höggravid och värmen från solen gör det inte enklare!

Skrubbade golvet på balkongen nyss och är nu genomsvettig. Men jag tror det blev rätt bra resultat. Hade jag inte varit gravid hade jag legat med en svamp och skrubbat men det kan jag knappast nu :P Eller kan och kan, det hade nog gått men jag hade aldrig kommit upp igen haha!

Åt nyss en tallrik glass (med några jordgubbar :D) i ren desperation efter kyla. Det verkar som det hjälpte lite faktiskt. Känns som det ända jag är sugen på att ens stoppa i munnen för tillfället är glass. Får la gå ner och köpa mer... Måste väl vara bättre att äta glass än inget alls?

För övrigt har jag hållt på att städa här nu i 2 timmar, sov ju i soffan 2 timmar innan som väntat. Men det syns inte att jag har städat :O Jag fattar inte vad jag gjort under hela tiden. Förutom balkongen då... Fick ett mess av mamma att dem lämnade Skåne vid halv tolv så jag har typ 2 timmar på mig nu att städa klart och duscha... Men jag väcker nog Daniel vid halv två så får han hjälpa mig med det sista...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0