Underbar dag

Vår dag började tidigt. Jag vaknade redan vid halv åtta och strax efter vaknade *atjoo*väcktes*atjoo* visst Daniel :)
Vi låg och pratade en stund och gick sen upp och gjorde frukost. Jag kan räkna på en hand hur många gånger vi gått upp innan Julia.

Precis när frukosten var klar kom hon ut från sitt rum. Vi åt frukost på balkongen - helt underbart! Att kunna göra det strax efter klockan 8 en morgon i april, kändes som vi satt i Italien!


Flaggar gör vi också idag - Grattis kungen på födelsedagen!



Strax innan lunchtid åkte Daniel och Julia iväg till Naturhistoriska museet. Jag stannade hemma och satte mig i min solstol på balkongen och njöööööt av solen! Måste dock ha en sprayflaska med vatten med mig ut och kyla ner kroppen hela tiden för jag blir jättevarm och det känns inte vettigt...

Gullungen i magen hade som grej idag att ta spjärn mot mina revben och trycka till så huvudet trycktes neråt. Ni kan ju tänka er hur skönt det var :P Det gör tillräckligt ont om han trycker på revbenen eller neråt. Nu vart det både och hela tiden :P Om det är så himla trångt där inne så kan han väl lika gärna komma ut hehe... Kanske det han försökte med iofs :P

Men Daniel har bestämt att bebisen får vänta till onsdag att komma... Så vi får väl se om det är en lydig bebis...

Jag mötte upp D och J på parkeringen när de kom hem och så åkte vi och köpte glass och satte oss på en brygga :) Mysigt!

Sen blev det hem och grilla!



Nu har dem precis åkt iväg igen för att titta på cortegen i stan. Jag kände inte att jag orkar stå upp så länge samt att trängas i folkmassor med magen. Så jag stannar hemma och vilar. Solen tar hårt på en och det bränner och svider i huden :P Mycket färg fick jag idag, och typiskt nog även pigmentfläckar som gravida tydligen kan få lättare. Har inte märkt av det innan när jag solat så blev lite paff när jag såg det idag. Dumt nog är det i ansiktet också... Får hoppas dem försvinner eller jämnar ut sig!

Senare ska vi antagligen åka och titta på majbrasa! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0