Rekomenderad fiskmiddag
Här hemma är vi urkassa på att göra fisk till middag. Av osäkerhet för hur man tillagar den är nog största anledningen... Men också för att vi trott att det är avancerat...
Men så hittade jag detta receptet och det var hur enkelt som helst och hur gott som helst... 5 minuters förberedning och sen 25 minuter i ugn sen är det färdigt... God smak och en återkommande rätt här hemma :)
Italiensk mandelfisk
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche, tomat&basilika
3 msk mandelspån
______________________________________________________________________
Vi serverade detta med pressad potatis och grönsaker... Om man serverar det med kokt potatis behöver ni öka på mängden sås... Nästa gång ska vi ha potatismos till :)
Men så hittade jag detta receptet och det var hur enkelt som helst och hur gott som helst... 5 minuters förberedning och sen 25 minuter i ugn sen är det färdigt... God smak och en återkommande rätt här hemma :)
Italiensk mandelfisk
Ingredienser
4 port
600g fryst fiskfilé, t ex hoki eller torsk (vi tog torsk)1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche, tomat&basilika
3 msk mandelspån
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda fisken med salt och peppar. Bred över crème fraiche och strö på mandel. Stek i mitten av ugnen 20–25 min. Servera med kokt potatis. Tips! Om du gillar mer hetta, ta lätt crème fraiche paprika&chili istället.______________________________________________________________________
Vi serverade detta med pressad potatis och grönsaker... Om man serverar det med kokt potatis behöver ni öka på mängden sås... Nästa gång ska vi ha potatismos till :)
Kommentarer
Trackback