20 juli - Härlig utsikt

Onsdag och superfint väder.

Milton kan hålla flaskan själv ;)


Vi begav oss från Tanum till Lilla Hamburgö. Det är en naturhamn utanför Hamburgsund.




Milton på fårfällen. Rivmärket på magen har han åstakommit helt själv med sina vassa naglar. Dags att klippas. Han trivs som fisken i vattnet här på båten! Mycket uppmärksamhet hela tiden :)


Daniel testade för första gången gummibåten och motorn. Motorn verkade inte kyla och gummibåten läcker in vatten :P Men det löser sig. Motorn verkade senare kyla sig och gummibåten får vi laga.


På kvällen blev det grillning uppe på berget. Det grillas mycket på semestern och det gillar vi. Grillat är godast :)
Fortfarande hänger vi ihop i alla 3 båtar, de tre båtar nedanför Milton.


Daniel tog foto från ännu högre höjd, ni ser våra båtar till höger och mig och Milton vid grillen på berget till vänster.


Vi fick beskåda en underbar solnedgång och uppifrån berget såg vi även ut till Väderöarna där vi låg 16-18 juli.


Underbara söta Milton som bara växer och växer och utvecklas varje dag!




Pappamys för Milton i solnedgången. Milton är väldigt lik mig men när det gäller huvudformen har han verkligen ärvt av sin pappa ;) Ska leta upp det foto jag tog på Daniel för ett tag sen där man tydligt ser hans "bågar", eller vad man ska säga, uppe på huvudet.


Gummibåten skulle tas upp på land för att Daniel skulle kolla var den läckte in. Julia var snabb med att hoppa i båten och följa med :) Han hittade dock inget uppenbart hål så det är nog ett pyttehål som finns där.


Och tro att vi blev förvånade när vi på kvällen fick se kronhjortar på ön. En liten kal ö utan träd och buskar. de var två stycken och de måste ha simmat ut eller eventuellt kommit ut på isen i vintras. Jättefint såg det ut när dem gick en bit bort. Det hade nog inte varit lika spännande att stå öga mot öga med dem ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0