28 juli - gummibåten lagad

En fantastisk dag på många sätt. Vädret har varit underbart, strålande sol hela dagen. Och konstigt nog några stänk regn trots nästan klarblå himmel, allt kan hända :)

Vi slappade i båten hela förmiddagen och halva eftermiddagen. Solade, snackade och busade med liten kille :) Han har verkligen börjat vara mer och mer vaken nu. Kul :)

Och JAG badade, hör och häpna ;) Jag är en riktig badkruka men idag var jag så varm så det gick inte att låta bli det lockande vattnet. Fast jag tycker inte om att bada bakom båten egentligen. Man ser inte botten och det finns så mycket i vattnet jag inte vill komma när, typ tång, fiskar och brännmaneter.
Så nog stod jag på stegen och tvekade i några minuter ;) Men sen kom jag i :)



På eftermiddagen rodde vi över till en strand och vände på gummibåten för att hitta läckan. Mille satt i bärsele men när han somnade la jag honom på en handduk i sanden. Det gick jättebra tills han vaknade ;) Han försöker dra sig framåt så han drog ju ner handduken så han fick sand på händerna. Och händerna åker mer än ofta in i munnen så han fick inte ligga kvar. I bärselen igen. Läckan i båten hittade och täta vi så nu är den hel och fin - och torr ;)

Kvällen blev grillning som vanligt. Kött och potatisgratäng, grekisk sallad, majskolv och sen grillad banan med oboy i till efterrätt :)
(så som jag ligger på nedre bilden låg jag när jag ringde dig mamma)




Det ska börjas i tid tyckte Milton och bad om pappas snus ;)




Mys med mamma vid grillningen




Mys med pappa i solnedgången




När Daniel satt med Mille i famnen så passade jag på att storstäda nere i båten. Min mamma och pappa kommer och hälsar på oss på lördag i Hunnebostrand så det fick ju göras fint :)
Det är precis som hemma, det är bra att vi får besök ibland för då får vi tummen ur och städar ordentligt...



När Milton somnat gick Daniel ner och diskade och nu är han klar så nu väntar några rundor yatzy :)
Imorgon ska vi ta oss härifrån. vi ligger på Pinnö ifall jag glömt nämna det :)

Vi hade tänkt lägga oss på Huö imorgon för att det är nära och bra till Hunnebostrand. Men nu ser väderprognoserna inte så bra ut så kanske tar vi oss in till hunnebostrand redan imorgon för att slippa ha båten full med blöta kläder på lördag när vi får besök. Men vi håller tummarna för bra väder både imorgon och på lördag.

Godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0