Nya kläder åt Milton

Godmorgon!

Här är vi uppe i ottan för att tvätta :) Det är nästan omöjligt att få tvättider här. Så när vi väl får en tvättid gäller det att uttnyttja den varje sekund. När Daniel jobbade natt så tog han ofta nattiden (23-07) och tvättade när han var ledig. Men nu när han jobbar dagtid så kan han inte vända dygnet helt plötsligt för att tvätta.

Nu ligger alla Milles nya kläder inne i tvättmaskinerna :) Jag hoppas verkligen inte något färgar av sig nu bara. Vore ju trist!

Ny dregglis som han fick förra veckan. Han fick 2 till.


3 tunna långärmade utan luva köpta igår


3 bodies köpta förra veckan


4 sparkdräkter med korta armar och ben, den till höger köpt förra veckan, de andra igår


2 par byxor med fot och 2 par shorts, köpta igår


2 pyjamaser köpta igår (yes likadana som vi redan har, det var dem enda fina)


2 bodies och 2 linnen, köpta igår



Så nu har han en del nya sommarkläder som han kommer bli så fin i :) Vi tjuvstartade redan igår när vi kom hem och satte på den ena nya sparkdräkten för att välkomna hem Daniel :) Han såg direkt att det var nått nytt på Mille :)

Då min promenad tog längre tid än jag trodde så var jag inte hemma förrän strax innan Daniel kom. Och jag står ju för middan när han jobbar, så jag vek ihop en pizzameny och la i bakfickan och sa att middan låg i min bakficka ;) Vi beställde pizza och åkte och satte oss på en brygga och käkade i kvällssolen. Jättemysigt och supergott! Sen åkte vi till båten och satte upp bommen...

Så här glad var Mille igårmorse. Låg och jollrade och log mest hela tiden :)




Idag är det tvättning, städning, BVC-besök och packning som gäller. Imorgonbitti styr vi bilen ner mot Skåne :) Mamma och pappa har träffat Milton men inte min bror med sambo, farmor och farfar och andra släktingar och vänner så nu är det dax för det :)
Förr när vi åkt ner har man bara packat några klädesplagg till sig själv, men när man ska ha med en bebis är det en helt annan planering som gäller :P Nu ska vi ju knappast åka till en landsbygdsby i Grekland utan affärer, glömmer vi något är det lätt att köpa nytt. Men lika bra att få med allt man behöver direkt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0