Tummen i munnen

Igår hade vi en massa mammor och bebisar här på besök :) Jättekul att få träffa andra som lever samma bebisliv nu :) Och så många bebisar har jag aldrig haft runt mig på samma gång. Sex bebisar som skrek och sov och åt om vartannat ;)

Så här lugnt och mysigt låg Mille och väntade på sina nya kompisar i soffan!



Mille har redan förstått att vi inte kan eller hinner stoppa in nappen tillräckligt fort så han trycker själv in nappen med handen när den glidit ut... Men igår gav han upp nappen och stoppade för första gången in tummen i munnen. Inte på det sätt som alla andra barn, men alla sätt är bra utom de dåliga :)




Idag var vi hos den barnmorska vi hade under graviditete. Jag har känt mig yr och trött sen förlossningen och har vi några tillfällen hållt på att ramla. Så jag ville kolla mitt järnvärde. Det ska ju normalt ligga på över 120. Om man som gravid har under 110 måste man äta järntillskott.
När jag åkte hem från BB hade jag ett värde på 90, så personalen kunde inte ens förstå hur jag orkade gå och stå upp. Idag hade det bara ökat till 99 så det är inte konstigt att jag känt mig slö...
Så nu ska jag öka järndosen så får jag hoppas jag blir piggare :)

Två nya tröjor som Mille fick idag! Blir la bra på båten i sommar? :)



Nu är det matdags för liten och snart borde det vara det för oss också... Aptitetn har jag inte fått igång sen förlossningen. Äter mindre än någonsin när jag egentligen borde äta lite extra fortfarande... Så får göra en god middag och njuta av :)

Igårkväll hade vi en supermysig kväll. Beställde md oss kebabtallrikar och satt på Ramberget och tittade på solnedgången, helt vindstilla var det. Sen åkte vi och köpte lite godis och satte oss på balkongen och spelade spel och åt godis! Grannarna under oss satt på sin balkong och spelade gitarr och sjöng. Milt sagt väldigt falskt men det var ändå supermysigt att lyssna på :) Jag stormtrivs här :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0