Båten sjösatt!

Nej ingen bebis än även om jag inte uppdaterat och hört att några av er börjat misstänka att vi åkt till BB ;)

Daniel har varit ledig och vi har passat på att fixa med båten och sånt och jag har inte orkat med datorn... Har väl känt mig lite nere senaste dagarna för jag (och Daniel och alla andra) var så säker på att vi skulle ha bebisen här nu, men fortfarande sitter jag bara här och är tjock och osmidig... Idag skulle ju bebisen åka på sin premiärtur på båten och imorgon skulle vi åka in till stan och titta på Göteborgsvarvet. Jag har sett fram emot denna helgen och allt kul som bebis skulle få vara med om... Känns snopet på något vis att det inte blev så... Men det blir nog en trevlig helg ändå :)

Igår förberedde vi iallafall båten för sjösättning och förberedde lite extra ifall någon i Daniels familj skulle behöva ta över idag under sjösättningen (ifall vi inte kunde komma alltså). Men vi var där idag som planerat! Och har bebisen väntat så här länge kan han lika gärna vänta till söndag för imorgon är det varvet och då ska Daniel springa :)

Här kommer iallafall en fotoboost på förberedelser och jobb på båten igår och idag...

Daniel bågfilar vår nya hoppiland-platta...


...och skruvar sen fast den!


Vi satte nya stripes på båten idag. De gamla var skadade så vi täckte över skadade områden.




Traktorn kom och hissade upp båten...


...så att Daniel kunde fylla i färg där stöttorna varit!


Sen kördes den iväg...


...högtrycktvättades...


..och sjösattes!




Daniel körde båten till vår nya bryggplats och jag mötte upp vid bryggan!



Härlig dag att sjösätta på! Och jag var uppe på båten för första gången i år :) Har ju inte kunnat klättra upp för stegen men idag tog jag mig på båten från bryggan! Gick hur bra som helst...

Vi får se när premiärrundan för familjen kommer! Lillen ska ju helst vara några veckor iallafall när vi tar oss ut första gången :)


Nu ikväll har vi haft besök av mina föräldrar :) Dem har nu åkt till sitt hotell och det lär inte dröja länge innan vi lägger oss. Imorgon är en jobbig dag för Daniel :) Så det gäller att ladda i tid... Inatt sov jag från 01-9.30 (med vissa uppvak såklart), och det var riktigt skönt. Att kunna sova ut! Behövs nog nu!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sanne

Kämpa på tjejen! Den som väntar på något gott..... kram Sanne

2011-05-21 @ 02:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0