Redo för Göteborgsvarvet!

Alldeles precis stack Daniel iväg... Han startar strax innan 15 och ska nu ta sig till Slottsskogen och hitta sin startgrupp...
Taggad tror jag nog allt att han är ;)



Mobilen har han med sig för att jag ska kunna nå honom ifall vi behöver åka in... Men det ska nog inte hända. Dels för att jag inte har några som helst känningar på att något skulle vara på g samt att även om det skulle starta så smått så hinner han nog springa i mål innan han behöver ta sig hem :)
Men skönt att den är med för då kan han ringa direkt han går i mål och så bestämmer vi då... Till 99% ska han ju ta sig hem för en lugn tacokväll :)

Jag ska åka in till stan så att jag är vid Brunnsparken vid halv fem. Daniel kommer passera runt tjugo i fem tror han och mamma och pappa kommer passera vid kvart över fem. Så jag ska åka in och bänka mig i solen med lite godis eller en glass :) Och snus fick jag order om att köpa, ifall Daniel tappade sin ;)

Fram tills jag åker ska jag diska upp lite, börja förbereda maten samt vila! Det blir en kraftansträngning att ta sig till stan med buss när jag är gravid på övertid. Men jag vill så gärna in och titta på varvet så det får gå... Med viljan klarar man mycket! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0