Snälla barn!

Vem önskar inte sig snälla barn? ;)



Daniel fick en snäll bebis och en låda skumtomtar (som han varit sååå sugen på någon vecka) i Farsdagspresent! Det uppskattades :)

Resan hem gick suveränt. Det var änna lite tråkigt att det var mörkt ute dock för man hade inget att titta på :P Men samtidigt fick varken jag eller Milton solen i ögonen heller...
Milton var vaken en stund men somnade sen för tredje gången under dagen. Det har varit en väldigt händelserik helg så han var helt slut.



Daniel hämtade oss på stationen direkt efter jobb och vi åkte upp till hans föräldrar. Sen vart det hem och äta middag och mysa lite. Nu har Mille fått kvällsflaskan och sover gott!

Milton var nog glad att vara hemma, han var så uppspelt innan, vi har aldrig sett honom sån :P Han satt i matstolen och sparkade med benen så stolen rörde på sig. När jag höll honom flaxade han så mycket så jag trodde han skulle glida ur famnen :P Helt galen har han varit haha!

Nu blir det bara lugnt, kanske sätter jag mig och planerar veckan meny. Jag är också trött efter helgen så jag tror inte jag stannar uppe länge.

Måste bara visa denna bild vi tog på Mille häromkvällen. Längtar han tillbaka till magen tro :P
Man kan ju tänka sig hur han låg i magen iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0