Ät unge!

Vi var på BVC idag. Skulle prata mat och sånt. Men huvudämnet idag blev istället viktnedgång och kräkningar. Senaste 7 dagarna har han nu kaskadkräkt minst 11 gånger, varav några kaskader har varit helt otroligt extrema. Det har bara pumpat ur honom.
Så vikten hade gått ner. Inte mycket, men tillräckligt för att vi ska till läkaren på fredag. Han hade gått ner från 7140 g till 7110 g. Längden står stilla.

Hon sa att en bebis får kräka hur mycket som helst, om den samtidigt går upp i vikt. Milton kräker hur mycket som helst, men går ner i vikt = något är fel! Vad vet vi inte, men vill gärna veta.

Vi får iallafall tvättat golven flera gånger om dagen. Varning för känsliga tittare. Ni kan ju låtsas att vi spillt ut en nappflaska ;)
Men så är ser det ut ett antal gånger om dagen. Det är helt okej att det kommer på golvet, tristare när en del kom i soffan som imorse :/


Han har dessutom börjat med att han inte ska äta så mycket per gång. Han äter typ 60 ml sen vill han inte ha mer. Det innebär att han vaknar var varannan timme på natten och ska äta. Daniel uttryckte det som att Mille tror att han är på mingelparty och äter snittar :P

Nu när han varit sjuk har han ej fått gröt. Men idag fick han och han ska få nu igen. Gröten stannar i magen och det känns viktigt att han är mätt när han lägger sig för natten.

Så som sagt ska vi till läkaren på fredag. Får se vad dem säger då...


Kommentarer
Postat av: Peter Augustsson

Vilken typ av ersättning ger ni Milton?

Min dotter fick diagnosen glutenintolerant vid 11 månader, det började med kräkningar och viktnedgång.

Kanske skall ni prova ren havregröt om ni inte redan gjort det.

Gluten finns i vete, råg och korn, men inte i majs, havre och ris t ex.

2011-09-28 @ 08:44:49
Postat av: Annica

Stakars liten. Ni kan inte börja med mer fast föda då? Milton är 4 månader va? Vi började att ge Ludvig fast föda när han var 4 månader, mest för att han hade börjat tröttna på ersättningen och inte blev riktigt mätt, så när han var 6 månader så åt han endast 2 mål ersättning och dagen och resten vanlig mat och gröt.

2011-09-28 @ 09:04:20
URL: http://hostbebebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0