Viktökning

Godeftermiddag!

Sov ni bra inatt? Det gjorde inte vi :P Allt blev så fel redan igår. Vi åkte ifrån kalaset 18.30 för att lämna Julia. Det är en biltur på 20 mil och givetvis somnade Milton, som alltid i bilen.
Däremot vaknade han och grät strax efter att vi lämnat Julia och det var inget vanligt gråt. Han brukar låta arg men det var bara förtvivlat och ledset, det verkade som att han hade jätteont någonstans. Det var hjärtskärande så vi fick ta ut honom ur bilen. Då lugnade han sig direkt, så något fel måste det varit när han satt ner.

Iallafall så sov han resten av vägen hem också. Vi passade på att handla lite på vägen hem så det drog ut på tiden. När vi kom hem la vi honom i sängen, han sov vidare. Vad händer sen då? När ett bebis som vanligtvis somnar kl 22 somnar kl 18.30? Jo, han vaknar ju givetvis 3-4 timmar tidigare än vanlig också...

Klockan 4 valde han att det var morgon. Och när det är morgon vill man inte ligga i sängen utan då vill man upp och leka. Jag ville inte leka. Jag lät lamporna vara släckta och in i det sista hoppades jag att han skulle somna om. Men när han sen pruttade och fnissade direkt efter så insåg jag att hoppet var ute för mer sömn :P



Daniel skulle ändå gå upp snart så vi gick upp alla. Jag var så trött. För han hade vaknat två gånger under mina 5 timmars sömn för att äta också.
Klockan 6 gav jag honom mat i sängen och sen somnade han :D Jippie!!!

Vad händer då? Jo, efter nån timmes sömn ringer BVC och väcker mig :P Gargh!!! Men jag kände mig ganska pigg trots allt så det var bara att kliva upp.

BVC ställde in den tid vi hade hos dem idag och hänvisade oss istället till Barnmedicin på ett annat ställe där vi fått en tid bokad.
Vi åkte dit och var, trumvirvel, i tid!!! Två dagar i rad har vi kommit i tid, till och med för tidigt till inbokade grejor. Hujedamej, det börjar likna nått även för denna småbarnsfamilj ;)

Mille i väntrummet. Hur stor ser han inte ut när han står själv i soffan liksom :O


Jag fick svara på massvis med frågor om hans liv, viktförändringar, kost, kräkningar osv osv. Läkaren där misstänkte att han kan ha haft en slapp övre magmun men att det antagligen börjat fixa till sig eftersom kräkningarna blir mindre och mindre. Det hoppas vi på :)
Pricktest visade på att han inte har någon mjölkallergi, det tackar vi för!

Och så hade han ökat 95 gram sen i fredags. Det slog mig nu att det är ju jättemycket och jättebra. Hon måste ha räknat fel där för vi kom fram till att det var 40 gram och godkänt resultat. Men 95 gram måste ju vara MVG :D Nu blev jag glad!
Han har nu kommit ifatt den vikt han hade i slutet av augusti. Så vi får hoppas att detta bara var en tillfällig dipp och att det nu går åt rätt håll :) Dem poängterade att han väger för lite i förhållande till sin vikt, men hur många barn ligger precis ett streck ovanför längden i sin kurva? Jag tror inte att 99% gör det direkt. Milton har jättefin kroppsform, men han får ej gå ner mer i vikt.


Så nu är han alltså 3 mån och 20 dagar och väger 7035 gram och är 66 cm lång :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0