Nyklippt liten herre

Det var väldigt varmt ute idag trots blåst och mörka moln. Vi hade lite ärende på Backaplan och när vi gått dit kom vi på att vi hade ärende i stan, så då knallade vi dit också :) Har försökt hålla hemligt var vi bor, då alla inte behöver veta det. Men en och annan (som inte vetat tidigare var vi bott) har ju med all säkerhet fattat att vi bor på den stora ön ;) Så nu vet ni det... Hisingen it is.

Vi promenixade alltså in till stan, sista biten gjorde vi allt för att hålla Millemannen vakne så att han skulle hinna äta lite innan sin långa vila. Vi lyckades nätt och jämnt men oj vad sur han var. Och till råga på allt så tappade han/Daniel ner en napp från Göta älvsbron :P Milton kastade ner den från vagnen just när Daniel kom fram med sin fot i ett kliv och då sparkade ner den :P Såg kul ut, tur vi hade en napp till med oss!

För oss blev det Subway till lunch. Vi hade en deal så det blev billigt och bra. Och gott är det ju! Daniel är helt såld på Subway :) Jag åt sub med grillad kyckling och Daniel tog italian spicy.

Efter lite ärende gick vi mot ön igen. Milton sov riktigt gott hela vägen!


Vi fick väldigt mycket uträttat idag. Småärenden som lagts på hög. Skönt att ibland avverka många punkter på listan. Bland annat hämtade vi ut ett paket med kläder vi beställt. Alltid lika kul :) Bland annat en jättefin tröja som Milton nog får premiäranvända imorgon när vi ska till Skåne. Jag och Mille ska dit över helgen när Daniel ändå jobbar! Ska bli kul...

Läkaren ringde idag. Milles utslag beror inte på ägg, mjölk, nötter, fisk, katt eller hundallergi. Hans hud har dessutom varit jättefin senaste dagarna så på måndag ska han sluta med medicinen som förebygger nässelutslag. Mindre kul att han nu plötsligt blivit prickig igen på ryggen. Håll tummarna för att dem försvinner snabbt och inte blossar upp.

Nu är det kväll igen, Daniel har stuckit iväg till innebandyträningen. Men innan det åt vi middag, klippte Milton och lät honom bada.







Nu gnäller han för allt och inget. Vi har haft några oroliga nätter och han har varit extragnällig plus lite feber. Jag kände idag att en tand håller på att spricka igenom så vi får hoppas att den går igenom helt snart så han slipper ha ont.
Jag tror det blir tidig läggning idag. Han sov inte fullt så länge som han behöver under dagen och med tanke på att ingenting passar nu så kommer jag och Milton inte orka samarbeta i över 2 timmar till ;)

Men vi har haft en bra dag, helt klart! Nu ska jag leka med gossen och sen om han kan le och skratta lite iallafall! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0