Träning på schemat

Jag sitter här och försöker komma på någon bra anledning till att inte träna. Tyvärr kommer jag knte på någon bra :P Så nu blir det att byta om till träningskläder och sticka dit. Mille får vara hos gymbarnvakten.

Med tanke på min hosta ska jag bara ta ett kort pass. Milton är väldigt separationskänslig just nu och vill gärna vara nära mig, så ett kort pass är bra därför också.

Det har för övrigt varit en lugn dag. Milton sov till 9. När hände det senast?! :)

Sen så sydde jag mig i fingret. Ett djupt hack blev det. Har satt på några plåster, och Milton vill gärna klämma nyfiket på dem, dock inget jag finner lika intressant.

Nä, träna var det va?! Måste komma iväg nu om det ska bli något av det!!

Heja mej!!!


Kvällspromenad

Det blev en kvällspromenad innan för mig och Mille.
Vi gick till affären och köpte barngröt, bröd och coca cola zero. Jag har blivit helt beroende av cola zero. Jag har aldrig haft något beroende förr - av något. Men nu får jag huvudvärk om jag inte dricker det. Typ så som Daniel mår när han inte fått kaffe. Knas.

Vi gick sen en lång omväg hem, gissar att rundan blev 4-5 km lång. Det var kallare än jag trodde, öronen frös ordentligt.
När vi kom hem till gården stannade vi ute en halvtimme och väntade på att Daniel skulle komma hem. Han blev glatt överraskad när han blev mött av Mille :)

Nu sover hela staden utom jag känns det som. Det är väldigt tyst utomhus. Inte en enda människa hör jag trots att fönstret är öppet! Jag var nyss inne och hämtade Milton, som ville sova hos oss. Och snart ska jag också försöka somna!

Bilder från kvällens vänta-på-pappa tid.


Pianisten Milton

Det har varit en riktig slappedag idag! Jag fick värsta halsont igårkväll och idag kunde jag knappt svälja. Milton som somnade tidigt igår sov ända till kl 8 trots att han inte druckit välling igårkväll.
Han var riktigt hängig idag, antagligen en påföljd av sprutorna. På sätt och vis var det ju bra att vi båda ville vara soffliggande :) Mestadels av dagen idag har nämligen blivit soffhäng. Han har sovit mycket också!

Nu har vi nyss ätit middag. Jag åt entrecote, stekt svamp och sallad med tzatsiki, tyvärr inte alls så gott som jag hoppats på. Men ingen mat har varit så god idag, min aptit är på botten när jag har halsont.
Milton åt grillad ytterfilé, potatis och brunsås. Jättegott tyckte han :)

Kvällen tänkte jag ägna åt både matlagning, sy och promenad. Får se om jag hinner med allt! :) Daniel är och tränar så det är Milton som avgör hur mycket jag kommer hinna med :P


Barnvakt och hög feber

Klockan är 22.30 och det är fortfarande väldigt ljust ute. Det gillar jag!!
Jag ligger i sängen nu och väntar på den nackmassage som aldrig blev av igår eftersom Milton låg inne hos oss från det att vi la oss.

Imorse var vi på BVC. Jag trodde att jag skrivit om det redan men det inlägget måste ha försvunnit :S
I alla fall så fick han sprutor. Han skrek till i några sekunder men fick helt annat fokus när jag satte ett kex i hans hand :) Jätteduktig var han!

Efter BVC åkte vi till Björlanda. Vår stackars båtgranne var med om något tragiskt igårnatt. Hans båt sjönk och ligger nu på botten :( Det ser kusligt ut, som i en skräckfilm nästan. Vi var bara ute en snabbis och hämtade lite saker.

Väl hemma tog vi det lugnt. Städade lite och fick besök av en rörmockare. Fick en ny kran i köket (äntligen kan man sova gott utan en massa droppljud) och så fick vi installerat en speciell kran så att vår nyinförskaffade tvättmaskin ska fungera :D
Tänk att vi snart ska kunna tvätta här hemma också. Vilken lättnad!!

Jag och Milton somnade på soffan och väcktes av att min mobil ringde. Uppringaren presenterade sig som Peter och jag tänkte direkt att någon Peter känner jag då inte. Vaknade sen ur koman när han frågade om vi kunde vara barnvakt åt Ludvig några timmar ;) Det kunde vi såklart!

Killarna lekte och vi åt kassler, potatis och svampsås. Killarna älskade det! Kul :)

Sen hände något med Milton. Från att ha suttit och lekt och skrattat på sitt rum ena minuten så började han plötsligt gråta och sen somnade han i min famn. Inte likt honom så jag tempade honom. Stackarn hade plötsligt fått 39,5 graders feber. Strax efter blev Ludvig hämtad och Mille däckade helt, utan sin kvällsflaska till och med! Får hoppas han mår bättre imorgon!

Nä, nu får faktiskt Daniel komma med min massage :D Godnatt!

Dessa fina rosor fick jag av mina underbara killar på Morsdag! <3


Frisörsalong alá Hanna ;)

Ja, vad händer hos oss nuförtiden då?
Både mycket och lite skulle jag vilja säga.

Milton är för det första inte helt frisk. Han är rosslig, hostar illa och har förmodligen någon form av ögoninfektion. Han är så ledsen och gnällig och vet inte riktigt vad han vill. Vill vara nära mig hela hela tiden. Är han på golvet så håller han i mina byxor, men helst av allt vill han bara ligga i min famn.
Sjukdom i samband med värmen är ingen bra kombo just nu.

Igår var vi iallafall i stan på megaloppis. Jag tog med massor av Milles gamla kläder och försökte sälja. Sålden plaggen för 10:-/st och jag fick ihop 230:- tror jag så en del fick jag sålt. Gick raka vägen till Nordstan och slösade bort dem ;) Har varit ute efter bodysuits till Millemannen och hittade två stycken jättefina :)

På kvällen var vi på kalas hos Daniels syster.


Idag hade vi mycket planer men inget blev som tänkt typ! Så är det ibland. En styck liten sjukling fick styra vår dag. Han blev så förtvivlat ledsen i bilen efter ett ärende att jag nästan fick tårar i ögonen. jag ville bara plocka ur honom ur stolen, men då hade vi aldrig kommit hem. lika bra att lida de sista minutrarna hem :( När vi kom hem satte jag mig i soffan med honom och sen låg han i min famn någon timme.

Jag skulle ha tränat och cyklat till affären. Men Milton sov och sov, och inte väcker man honom en dag som denna, och sen hade min cykel punka så allt sket sig :P Vi fick köra till affären istället.

Men sen kom Melinda och ludvig till oss och även om Mille fortfarande var lite halvgnällig så lekte de bra ihop :)
Vi grillade ytterfilé och åt potatisklyftor, grekisk sallad och tzatsiki till :)

Här har Mille på sig den ena av de nya bodysuitsen :)


Efter middagen stack Daniel ut och sprang. Längesen nu, jag tror inte han har varit ute sen Göteborgsvarvet faktiskt.
Under tiden så fick vårt kök bli frisörsalong då Melinda önskade att jag skulle klippa Ludvig :) Det ville jag såklart gärna!

Han var väldigt skeptiskt till det hela. Men Melinda höll en skål med vatten framför honom och leka med vatten var så kul att han glömde bort att han blev klippt :) Så det gick jättebra!





Han hade riktigt långt hår den lille skrutten :) Och tjockt hår har han redan. Miltons är mycket tunnare och rakare. Men båda är de härligt blonda :)
Det blev faktiskt väldigt bra! När han höll på att protestera i början trodde jag aldrig att jag skulle få slutföra det, men han blev väl stilig? :) Han ser mycket äldre ut nu.




Nu har dem kört hem, Milton sover och jag har blivit lovad en nackmassage :) Fick rosor igår också av mina härliga killar! :D
Imorgon är det vaccination som gäller för Milton och jag SKA träna. Jag bara måste det nu. Även om jag insett att beach2012 är kört för min del så kan jag ju inte slappa till helt och hållet. Jag får ha beach2013 i åtanke :P

Godnatt!

Grattis Sverige!

Euphoooooria!!

Det var allt bra spännande där ett tag. Men jäkligt häftigt att hon ledde från första början :D

Nu blir det verkligen till att försöka somna snabbt! Lillkillen bryr sig nog inte om att jag behövde vara uppe länge idag ;) Daniel lär vara skittrött på jobb imorgon. Och direkt efter jobb ska gan vidare på kalas. Någon kommer däcka som en klubbad säl här imorgonkväll!! :P


Spännande röstning!

Nu följer vi den spännande poängsättningen från Eurovision Song Contest. Daniel var på väg att lägga sig men nu när Sverige tagit sig upp i toppen så ligger han kvar i soffan :P

Milton har haft en jättejobbig kväll! Gråtit och gråtit och gråtit och vi har inte fattat vad det varit. Men efter timmar av skrik somnade han plötsligt breve Daniel. Stackarn har haft ont i magen en del sista tiden, och nu har han även börjat bli förkyld igen, men vi håller tummarna för att han ska bli frisk fort!!

Jag och Mille tog en kvällspromenad innan och gick förbi det ställe där Milton troligtvis kommer gå på dagis :) Jag ringde stadsdelsnämnden häromveckan och antagligen blir det att vi får plats på vårt femtehandsval. En förskola som just nu har sin verksamhet i baracker men som ska flytta in i nybyggda lokaler i höst. Om vi får platsen där så blir det säkert jättebra :)

Nej, nu blir det att kolla klart på röstningen och sen sova! Godnatt!


Sömntuta

Idag skulle bli en riktig hemmadag, men så blev det inte! :)
Jag gick till Barnens hus för att titta på några grejor, bland annat en Avent-nappflaska. Vår ena har försvunnit, ingen som känns vid att vi glömt den någonstans?

Sen åkte jag till stan för att fixa en snabb grej och efter det blev det lunch på Subway med Michaela, Christoffer och Vilgot! Vi var för övrigt hemma hos dem igår och åt taco och glass. Supergott och jättetrevligt :) Som alltid!!

Efter lunchen gick jag och shoppade lite till. Mest barnmat men även en matta till båten. Vi får hoppas den blir bra och passar bra i måtten!

Milton passade på att sova i vagnen. Redan innan klockan var två sov han för andra gången idag! Bara för därför fick jag gå en runda runt sjön också :)






Plötsligt reste Milton sig från liggande läge och la sig såhär. Jag trodde att han ville titta framåt, men det visade sig att han satt så och sov :P






























Nu har jag städat här hemma, så äntligen går det att släppa in folk här igen! Milton som är i någon grym separationsångest, blir förtvivlat ledsen så fort jag lämnar rummet han. Så jag fick göra så att jag städade ett rum i taget. Det som skulle flyttas till andra rum fick jag bara lägga ut i hallen (som är vårt centrala rum) och så fick jag hålla på. Det funkade faktiskt bra och med tanke på att Milton var nöjd hela tiden så var det väldigt värt det!

Nu kommer snart Daniel hem. Vi har tvättid ikväll, Daniel ska jogga, middag ska lagas och så är det ju Eurovision Song Contest :) Jag funderar på att gå en rask promenad när Daniel joggar :)


Titta han snackar!!

Vi sitter här och lär oss kroppsdelar. Och när jag sa öra och visade var det var så drog han i sitt öra och sa "öja" 😃


Sommarklädd!!

Att fota ett energiknippe är inte lätt! ;)

Men ni ser ju i alla fall hans nya sommaroutfit :)


Härlig majmorgon

Klockan är 7.45 och Milton sitter breve mig i sittbrunnen i bara blöja. Solen värmer redan nu.
Jag gick upp vid 7 och har gått en runda. Härligt väder, fågelkvitter och inga bilar. Hur skönt som helst!!

Nu blir det snart frukost och efter det planerar vi att ta en promenad!
Vi kommer åka hem i god tid idag för jag ska på sommarfest med jobb och Daniel ska tävlingssegla!


Underbar premiär

Det blev en varm och solig båtresa till Rörö. Milton klagade inte alls utan gick runt lite, åt äpple och drack vatten! Solen stekte så han fick vara i skuggan mest :)

Nästan tomt på båtar på Rörö. Så vi fick välja och vraka efter en plats vi gillade :) Vi har gått en promenad och nu grillar vi.

Miltons 1-årsdag och vår 4-årsdag (som var igår) kan inte firas på ett bättre sätt :D


Grattis Milton på 1-årsdagen!

För ett år sen föddes en kille som vägde 5,3 kg och var 56 cm lång. Bedårande söt från första stund.
6 kg och 20 cm senare fyller han idag 1 år!

Grattis vår fantastiske kille på din dag! Idag ska du bli bortskämd ordentligt! Puss och kram, älskar dej!!! ♥♥♥♥♥♥





Sommarvärme dygnet runt

Klockan är 23, det är mörkt ute och klar himmel men ändå 21 grader varmt! Härligt, då värms havet upp ordentligt och ger oss förhoppningsvis jämn och varmt temperatur på semestern :)

Nu sova!


Godaste middan på länge

Wow vilken middag jag fick till idag :D Ibland har man tur, eller så var det skicklighet ;)

Det blev i alla fall schnitzel, potatis och svampsås! Mmmmm.....
Allt från grunden såklart! Inga halvfabrikat här inte!

Milton fick kassler, ris och svampsås. Mest för att han åt innan oss och vårt inte var färdigt än!

Nu ska vi fixa och förbereda inför premiärsegling imorgon! Och natta liten gnällig kille. Värmen tar på honom märker man!


Lunch i solen

Lunch på balkongen med trevligt sällskap i firm av min son :) Lilla finingen som blir ett år imorgon :)

Milton åt mild chorizo, ris, fetaost, sallad och remouladsås. Jag åt en sallad med frönsaker, kyckling och mild chorizo :)


Ambulansbåtsfärd!

I skinande sol stack vi ut på havet. Men det dröjde inte länge innan de stora svarta molnen började förfölja oss! Vi gick till Brännö och precis innan tilläggning kom världens regn och hagelskur blandat med blixtar och dunder! Jag sprang ner med småkillarna i båten!





Tanken var att vi skulle grilla, men det fortsatte att regna så det fick bli stekta hamburgare :) Funkade lika bra det!

Direkt efter maten blev dock Ludvig jättekass. Han hade rosslat och låtit ansträngd i andningen tidigare under dagen och kvällen men det blev bara värre och värre. Jag som har ett barn med vissa andningsbesvär försökte lugna Peter och Melinda, gav Ludvig airomir ur vår inhalator och så. I tysthet oroade jag mig ganska mycket för honom.

Till slut nästan kippade han efter andan och hade grymma indragningar samtidigt som han blev slö. Då kunde jag inte smyga med min oro mer utan vi behövde hjälp utifrån. Peter ringde sjöräddningen och de skickade en ambulansbåt och höll en ambulanshelikopter redo ifall att.
Melinda och Ludvig åkte först ambulans på Brännö och fick sen hoppa på ambulansbåten. Han fick syrgas direkt och blev piggare och vaknade till.



Jag, Peter och Milton fick segla tillbaka båten. Daniel mötte upp oss vid bryggan. Peter åkte direkt till sjukhuset och vi följde efter när vi handlat läsk till dem. 


Jag blir bara upprörd över vården. Ludvig blir alltså förd med ambulans till akuten med andnöd men efter två timmar har ingen läkare ens lyssnat på honom. När jag satt och pratade med P och M i väntrummet blev Ludvig sämre igen och kippade efter andan. Då fick de ett rum och när en sjuksköterska kom in så tog hon upp stetoskopet men la snabbt tillbaka det för det hördes tydligt ändå att han behövde inhalera. Stackarn hade ju behövt det länge!! Hur kan de låta ett andningspåverkat barn sitta i väntrummet två timmar???

Jag hoppas verkligen han blir bättre snart och att de utreder vad som hänt så att man kan förhindra att det händer igen!!

Nu ska jag sova. Misstänker att Milton kommer vakna inatt och vilja ha välling då den uteblev i all kalabalik och för att han somnade i bilen.

Godnatt!!


Mayreaux-premiär

Peter och Melinda frågade om jag och Mille ville hänga med ut med deras båt. Det ville vi såklart! :) Så nu är vi i båten och väntar på Peter så att vi kan kasta loss!


Sommarpojke!

Vi är ute och njuter av sommaren! Åt lunch vid sjön och nu blir det nog lite promenad. Milton snarkar högt i vagnen!


Fantastisk himmel

La just in en sovande Mille i sin säng. Fick se en fantastisk solnedgång :)

Även under vår lilla promenad var himmlen häftig!


På promenad

Jag och Milton är ute på promenad. Det är varmare ute än hemma. Sommar!!!


Första 1-årskalaset

Jag har helt glömt att lägga in bilder här från vår mastning idag ju :) Skulle göra det från mobilen men det föll bort. Mastningen gick iallafall väldigt bra och vi har till och med hunnit med en premiärtur idag. Tog med mina föräldrar och min bror+sambo ut på en kort liten runda! :)

Väl hemma igen gjorde vi mat. Kinagrytan :) Tårtor hade vi fixat till tidigare på dagen!

Vi hade Miltons första 1-årskalas idag :) Det andra kommer imorgon!

Milton öppnar presenter från sin mormor och morfar och morbror&moster :)


Han fick en massa fint, bland annat denna bil :)


Ludvig var också här och hjälpte självklart till vid presentöppning :) Han blev lika glad han för innehållen :P




Han fick detta xylofonpiano, och det blev en succé! Killarna bråkade om det och slog bort varandras händer för att få spela ;)




Kvällens tårta! Dagen till ära med både mastning och premiärsegling fick det ju bli en båt på tårtan! Havstema hade vi även på hans dop. Visste ni att jag heeeelt glömde av att lägga in bilder här från hans dop i augusti? Jag tänker på det lite då och då, jag lovar att göra det någongång ;)
Tårtan var för övrigt jättegod :)


Efter mat och tårta och massa lek och presentöppning slockande Milton och efter mycket jag-ska-verkligen-inte-sova så somnade även Ludvig! Sötisarna ligger och håller handen :) Dem är verkligen finast i världen!!!


Vi tackar alla för en fin kväll. Nu ska vi strax lägga oss, disk och städ får vänta till imorgon. Det har varit en lång dag och imorgon väntar hotellfrukost och ett andra 1-årskalas :)

Godnatt!

Glassförbud

Godmorgon!
Vet ni att sommaren verkligen är här nu? Yr säger att det mer än en vecka framåt bara ska vara strålande sol och upp till 25 grader. Galet skönt ju :D

Vi ska iväg och masta båten nu på morgonen och efter lunch nångång kommer mina föräldrar och bror med sambo till oss :) Kalasdax!!

Sen har Milton nu glassförbud på obestämd framtid. Efter varje gång han smakat glass, om ens bara två små skedar, så blir han kass. Efter första gångerna kräkte han och nu senaste gångerna har han fått riktigt ont i magen. Han har faktiskt bara magknip de gånger han ätit glass så det borde vara något i glassen som gör det. Men vad?
Senaste gången i raden var igårkväll. På Coop igår fick man smaka på glass. Jag, Daniel och Milton delade på en liten kula glass, Milton fick minst. På kvällen somnade han som vanligt men vaknade vid 23 och grät och grät och hade, vad vi nästan är säkra på, ont i magen. Han spände kroppen konstigt!

Det känns inte längre som en slump att han kräks eller får ont i magen efter glass så nu blir det ingen mer glass. Ingen förlust egentligen. Nog för att han gillar det, men inte så mycket att det är värt konsekvenserna!

Nej, nu ska vi gå upp. Hade ställt klockan på halv åtta men liten kille vaknade för en stund sen och ligger här mellan oss och pussar på den han känner för :) Så gulligt att han vill pussas :D


Dagarna i Kungshamn

Nu har vi haft tacokväll här med Familjen Edwards och deras vän också :) Vi var hemma hos oss då vi har flest sittplatser plus att det är roligare för Julia att kunna gå in på sitt rum och så...
Gott var det med taco och riktigt trevligt sällskap. Då kan det inte bli fel :)

Men jag satte mig här för att lägga in bilderna från Kungshamn. Vi hade så mysigt där uppe och trots att det var hastigt påkommet så blev det välorganiserat och bra :)

Daniel fyllde ju år i måndags, stort grattis till honom :) Jag smög upp och fixade kaffe och ordnade en bricka med presenter och kaffe och varsen chokladboll! När han öppnat paketen och var sååå nöjd, speciellt med sin nya klocka, så nämnde jag i förbifarten att Maria skrivit på facebook att de hade tråkigt i sin sommarstuga pga regn.
På några minuter hade vi sen bestämt med dem att vi skulle komma upp och hälsa på och sova kvar över natten :)

Då Mille var rosslig ville vi bara inom Backa BUM så han fick inhalera. Besöket blev dock bra mycket längre och resulterade i mycket mer än vad vi trott så det får bli ett helt eget inlägg. Men efter många om och men och kraftigt försenade styrde vi iallafall mot Kungshamn! Kungshamn är där vi la till när vi slitit av förstaget, åt pizza på pizzerian som tre timmar senare brann ner och där vi sen fick förstaget lagat igen (dock i Smögen).

Men Maria och Axel, och deras son Elliot som är 6 dagar yngre än Milton, har en sommarstuga mitt ute på landet som vi besökte :) Alltså inte inne i centrum som vi känner till utan mitt ute på landet och nära till vattnet :)


Milton började direkt vi kom dit att försöka gå på gräsmattan. Men det var inte jättelätt. Han är ovan att gå i stövlar, ovan att gå på gräs och dessutom var det en sluttande gräsmatta. Tur att mamma och pappa fanns till som hjälpande hand :)


Cykeln var väldigt intressant. Vilket ställe för ett stadsbarn alltså. Han stormtrivdes direkt!





Vi grillade ytterfilé på kvällen och hade pommes och grönsaker till. Givetvis hade vi handlat med oss tårtbotten, grädde och hallon så att vi kunde göra en tårta på kvällen, det var ju trots allt födelsedag :)

Milton som fortfarande var speedad av medicin från BAcka BUM kom till ro väldigt sent så när han väl somnat var det dags för oss att sova.

Dagen efter, på tisdagen, gick vi en promenad ner till vattnet efter frukosten.


I en grotta





När vi kom tillbaka blev vi sugna på pizza så vi körde in till Kungshamns centrum och käkade otroligt god pizza och åkte sen och handlade. Vi bestämde också att vi skulle stanna en natt till :)

Av hänsyn till Maria och Axels önskningar visar jag inga foto på Elliot. Så om ni frågar efter bilder på honom så säger Elliot bara "Talk to the hand!!"


Bilen var otroligt intressant!




Milton i grodperspektiv. Tänk att det är så här han får titta upp på oss varje dag.





Maria tog fram såpbubblor vilket var väldigt uppskattat. Milton fick ett gäng i ansiktet, rynkade på näsan och vart sen lika glad igen!


Här ser det verkligen ut som om det är han själv som blåser ut bubblor! :P Vem vet, han kanske fick in för mycket såpa i munnen ;)



Det var en ganska glad kille vi hade med oss och Elliot var lika glad han :) Kul att ha en kompis att leka med!




Innan middagen passade jag, Daniel och Milton på att hoppa ner i badtunnan som konstant håller 40 grader i vattnet. Det var skönt och Milton älskade ju det, någon badkruka är han då inte :) Vi lämnade in honom efter en stund och passade på att bara njuta av den korta barnfria stunden!

Maria tyckte det såg sjukt ut när Mille lugnt satt med sin fot i famnen ;)


Middag blev grillat kött, grillade grönsaker och kokt potatis. Till efterrätt åt vi tårta som blivit över dagen innan :)

När killarna somnat spelade vi ett sällskapsspel som var väldigt kul och trevligt. Ett frågespel fast även moment där alla deltog och skrev egna tankar. Absolut ett spel vi kommer köpa någongång :)

På onsdagsmorgonen åt vi frukost och styrde sen hemåt! Det var tomt och rätt trist faktiskt att vara tillbaka i stan. Några dagar till på landet hade inte skadat. Men det var kul så länge det varade.... :)


Härligt!!

Lätt att vi ska ut och segla nästa vecka på Miltons födelsedag! Kolla in denna väderprognosen :D
Hoppas verkligen att den stämmer. Längtar till sommaren!


Oops!!

Klockan är 2 på natten och vi ska gå och lägga oss först nu. Har spenderat många timmar på att göra en fotobok on vår båtrenovering och tiden bara sprang iväg.

Hur ska detta gå om lilleplutt vaknar kl 7 :P


Sover sött

Milton ligger och sover på mig i soffan! Det gör han varje dag någon gång. Mysigt :)
Vi ligger och kurerar. Daniel jobbar vid båten! Kallt och blåsigt ute.

Bilderna från Kungshamn kommer sen! Lägger in en bild jag tog på sötis innan :)


Hem ljuva hem

Vi är hemma igen och har storhandlat och storstädat här idag. Milton somnade redan inna klockan åtta och nu ska vi lägga oss.

Jag har en massa fina bilder att visa. Tyvärr har jag väldigt ont i huvudet så jag orkar inte sätta mig vid datorn nu. Men förhoppningsvis imorgon :)

Här får ni i alla fall några bilder :)


Mysiga dagar

Vi är fortfarande kvar i Kungshamn. Begränsad mottagning så bilder får jag lägga in när vi kommit hem.
Vi har det jättemysigt. Så himla skönt att komma hemifrån lite :)


Minisemester

Vi är i Kungshamn hos vänner och har lite minisemester :)
Nu ska vi sova!


Minisemester

Det blev hastigt ändrade planer! Åt det bättre hållet :)


Blåsigt!!

Godmorgon!
Här ligger jag vaken breve två sovande killar! Ute blåser det nog storm för det tar i riktigt ordentligt!
Vår tanke idag var att plocka ut masten och förbereda för påmastning som vi tänkte göra imorgon. Men i denna blåsten vet jag inte om det är så kul. Enligt yr.no blåser det 12 m/s!

Men innan vi tar beslut om det så ska Daniel firas med presenter och fika på sängen :) Jag brukar även sätta ljus på brickan men med Milton i sängen känns det sådär säkert!

På tal om Milton. Natten gick cerkligen över förväntan. Vid 4-5 tiden började han hosta/skälla som en hund och då bar jag in honom till oss. Han somnade direkt och sover ännu!

Nej, om man skulle gå upp och fixa lite :)


Lång natt?

Milton har hastigt blivit mycket sämre i sin förkylning. Han somnade som vanligt men vaknade sen av krupphosta och i ett par timmar var han sen helt förstörd och bara grät och grät och skällde i sömnen.
Vi gav saft, nezeril, alvedon och sög näsan och efter många om och men slappnade han av och somnade.

Vi får väl se hur denna natten går. Så som han hostade innan lät verkligen inte kul!
Håll tummarna!


Bollkrig

Milton valde att inte sova i eftermiddag. Total sömn på dagen blev därför bara typ 45 min idag.

Men jag fick ändå gjort mat till honom. En sats köttfärssås blev det. Frös in 3 påsar komplett med spaghetti och 2 med bara köttfärssås så att det går att komponera ihop med annat också :)
Milton satt på golvet och lekte med morötter under tiden ;)

När han sen åt middag blev han dock så supertrött och grät och halvsov samtidigt som han tuggade maten.

Dumma mamman ville däremot inte att sonen somnar kl 18 på kvällen så efter middagen gick vi in och lekte med bollhavet! Vi hade jättekul! Ännu roligare blev det när pappa Daniel kom hem från båten.

Roligast hade nog jag och Daniel haha ;) Värsta bollkriget hade vi! Man blir som barnet igen ibland!

Nu sover plutt gott och vi ska äta kvällsmat och planera veckan!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_202461608.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_202461701.jpg" class="image">


Inspirerad!

Jag har i nån vecka tänkt börja springa, som en del i min träning. Men det har tagit emot då jag inte vetat hur kroppen ska reagera. Jag har ju dock gått igenom en tuff graviditet med svår foglossning och ischiasproblem.

Men så imorse vaknade jag och solen sken in i sovrummet. Där och då bestämde jag mig för att ta en joggingtur :) Drog med killarna upp till sjön och medan dem tittade på ankorna så sprang jag ett varv runt sjön, vilket är 1020 meter. Detta gjorde jag på 7.33 min utan att stanna för att gå en enda gång! Sådär lagom stolt :D

Det var helt klart en bra början och gav mersmak! Ikväll ska vi sätta oss och göra träningsschema för kommande vecka!

Efter min joggrunda åt vi frukost och sen kom mina föräldrar hit. Vi packade fika och åkte till den stora lekplatsen på Eriksberg.

Efter att mina föräldrar styrt ner mot Skåne igen cyklade jag och fixade några presenter till, till min stora älskling som fyller år imorgon :)

Nu blir det att göra Millematlådor för mig och lite båtfix för Daniel. Milton ska förhoppningsvis sova en stund!


Årets Göteborgsvarv ur mina ögon

Jag var väldigt naiv när jag trodde att resan in till Avenyn skulle gå snabbt och smidigt ;) Det var givetvis kaos och det blev inte bättre av att det var strömlöst i Frihamnen. Solen gassade ordentligt och det blev väldigt kvavt på spårvagnen. Men fram kom vi och det i god tid :)

Jag hade sett fram emot att blanda en påse godis och när det var gjort valde jag ut en bra plats för oss att stå och titta på alla löpare. Vi stod på motsatta sidan de flesta så vi hade gott om plats och första parkett :) Milton satt i bärselen hela tiden, men tröttnade efter ett tag :)



Men oooojdå vilken otur att han faktiskt tappade den nappen han har i munnen på bilden ;) Så jädra ful tycker jag den är, skulle aldrig få för mig att köpa den :P Vi blev av med en annan napp också. Fattar inte hur de bara kunde försvinna. Men shit happens, nya finns att köpa :) Han fyller ju år snart, så han önskar sig lite nappar. Esskas blå förpackning kör vi med :)

Efter en bra stund kom då vår favorit springandes. Med kameran i högsta hugg och armen i luften vinkandes sprang han förbi och sa att han började sacka efter i tid. Fram till 15 km låg han riktigt bra till, han sprang 10 km på 56 minuter. Hans mål var att gå under 2 timmar detta året.







Direkt efter att Daniel passerat gick vi till hållplatsen för att ta oss till Slottsskogsvallen där målet var. Men det dröjde riktigt länge innan en spårvagn kom så när vi väl kom till Slottsskogen var Daniel i mål. Sluttid 2.10.38
Han var inte nöjd, men slog ändå förra årets tid med 6 minuter så jag var nöjd :)

Nu är vi hemma och Milton vankar runt och äter rån som han hittar på golvet. Stackarn är nog jättehungrig och bör ha mat nu direkt. Men han är nöjd ändå :) Han är så fantastiskt duktig och accepterar verkligen det mesta. Häromdagen 7 timmar på Ulared, idag 4 timmar i bärselen i stan. Vi är nog bortskämda....

När vi klev av bussen sa Daniel:
"Nu har största besvikelsen lagt sig, nu är det mer jävlar anamma!!"

Alltså, nu börjar hårdträningen för nästa års lopp, för under 2 timmar det ska han :)

Resten av kvällen blir nog hemmamys och lek med vår underbara son! :) Tänk att han snart fyller 1 år.

På väg till stan

Nu är vi på väg in till stan! Solen skiner och Milton är glad!


Göteborgsvarvsredo!

Nu stack Daniel nyss iväg till bussen för att ta sig in till starten i Slottsskogen.

Min och Miltons dag ser nog ut så att vi snart gör oss redo och börjar ta oss in till stan, sen ska vi heja på Daniel när han kommer förbi Brunnsparken, efter det tar vi oss upp till Slottsskogen och målet och möter upp där :)

Så det blir en dag med folkfest, godis och avslutningsvis pizza och glass :)


Gullungen!




Dan före dan...

Nu har mörkret lagt sig, mamma och pappa har åkt till sitt hotell, Milton sover gott och Daniel är nere i tvättstugan och hämtar upp tvätten!
Men snart, väldigt snart, kanske vi har egen tvättmaskin :) Men jag ropar inte hej ännu... Men det skulle vara gött. Som det är nu får vi tvätta 4 gånger i månaden. Sen får vi boka 2 grovtvättar. Det är inte alltid tillräckligt när blöjor läcker, blåbärspuré spills eller när liten kryper i sandlådan!

Nu dröjer det nog inte länge innan vi lägger oss. Imorgon är det Dagen D = Göteborgsvarvet! Ett halvmaraton. Jag och Milton kommer nog bara möta upp i målgången. Då jag inte kan ha med vagnen och därför behöver ta honom i bärsele så har jag inte lust att åka hit ich dit i hela stan. Utan det blir nog bara att se målgången.

På kvällen blir det pizza. Det har Daniel bestämt sedan väldigt lång tid tillbaka :) Vi har inte ätit pizza på månader känns det som. Jag är inte direkt jättesugen just nu heller, men det kan ju vara för att jag är mätt på pasta & kyckling och pannacotta ;)

Efter Göteborgsvarvet är det min tur att få mer träningstid. Det har blivit alldeles för lite av den varan senaste veckorna. Nu måste jag komma igång ordentligt igen med gym, promenader och jogg.

Men en dag i taget, imorgon hejar vi :D
Godnatt!


Kinagrytan!

Här är middagen jag gjorde igår. Fantastiskt god, och trots att det är några olika delmoment så är det en väldigt lättlagad middag! Mycket smaker i den :)



Jag gjorde inte som i länken. För det första glömde jag lägga kycklingen i mjöl innan stekning. Sen stekte jag purjolök, lök, rödlök, vitlök och paprika vid samma tillfälle, och jag hade ingen wokmix i. Däremot hade jag några ringar ananas som jag blandade ner :) Åh vad gott det var!

Man ska inte tumma på några smaker, både soja, sweetchilisås och sambal oelek behövs för att ge den riktigt goda smaken!
Cashewnötterna är verkligen pricken över i i denna rätt :)

Jag åt detta när Daniel seglade, och när han kom hem fick han smaka. Jag trodde han skulle tacka artigt men säga att det inte var hans grej. Hör och häpna när han bad om att få detta i sin lunchlåda idag. Så detta kommer göras oftare hädanefter :)

Städa städa varje fredag

Jag håller på med storstädning. Mmma och pappa kommer ikväll så det är ett ypperligt tillfälle att få i ordning hemmet till :)
Köket är färdigt, ska bara diska upp efter lunchen.
Blir väl att ta tag i resten nu. Tanken var att Milton skulle sova några timmar nu, men vi var visst inte överrens i den saken :P Nåja, han somnar nog Förr eller senare!

Ikväll kommer vi bjuda på pasta tricolore och vad vi ska ha till efterrätt vet jag inte. Alla utom jag har ju Göteborgsvarvet imorgon att tänka på och vill nog inte äta något onyttigt. Fruktsallad kanske?

Daniel la nyss ut denna bild på facebook. Ser ju riktigt gött ut! Annat är det om man tittar ut genom fönstret nu, mulet och blåsigt och blött!!


Sjösättningar i rusk

Vilket skitväder! Helt fel väder för att sjösätta båtar. Men bokat är bokat och inget man kan ändra på för att det regnar.

Milton var välklädd med både stövlar och regnbyxor. Men det hade aldrig behövts då han sov sig igenom allt :)

Vi började med att sjösätta Peter och Melindas båt Mayraux (stavas det så tro?) och det regnade hela tiden. Stundtals vräkte ner. Deras roder skulle även sättas på och masten köras till mastkranen. Men jag tycker att allt gick smidigt trots väder!

Vi ansåg däremot att det inte skulle gå lika smidigt att sjösätta vår båt Claramell med tanke på att Mille skulle vakna och inte vilja sitta under plasten i vagnen. Det blev istället så att Daniel körde hem oss och åkte sen själv ut till Björlanda.

Även vår sjösättning gick smidigt och nu ligger hon tryggt vid vår bryggplats.
Nu ska mantåg, mantågsnät, mast och segel på innan vi kan sticka ut på premiär. Det blir alltså ingen premiär på måndag, vilket var min tanke.
För i helgen har vi fullt upp, det är ju Göteborgsvarvet :) Heja Daniel!!!

Nu är Daniel och tävlingsseglar och jag och Mille har ätit middag. Riktigt god middag, ni måste prova den!! Länkar till recept när jag får chans att sätta mig vid datorn!
Nu sitter lilleman och kastar ris runt sig :P


Bollpool

Några saker fick Milton direkt vi kom hem. Sex kuber som man kan stapla och greja med och en pool till sina bollar :)


Vår shopping

Tänkte dela med mig av en del av det vi handlade idag. Det blev ju 5 stora plastpåsar och en en stor bag med grejor! :)
Diskmedel och schampoo utesluter jag då det nog föga intresserar er :P Sen kan jag ju inte visa sånt som vi ska ge i present till andra. Men de kläder vi köpte till oss visar jag gärna :)

Jag hittade två olika pippitröjor. Jag vet att jag redan har två stycken men dessa var så fina! Har hellre dessa än mina andra. Jag hittade också ett par knickers, en randig tröja samt en t-shirt. Gissa min glädje nu när jag är tillbaka i min gamla storlek M :D
Häromdagen behövde jag hålla uppe mina jeans när jag sprang till bussen, wohoo!!! ;)

Daniel hittade en kortärmad skjorta, jeans och ett par badshorts!

Till lilla finingen blev det tre pyjamaser varav två lyser i mörker, ett gäng vita bodies med lång eller kort ärm till sommaren, ett linne, en uv-dräkt och några joggingbyxor.

Strumpor blev det till oss alla också. Men våra enfärgade är ju bara tråk att visa :) Milton fick tuffa med monster och roliga med bananer! Strumpor i mängder då jag häromdagen hittade 10 uddastrumpor :P

Det blev några grejor till lillkillen från leksaksavdelningen också, men de får ni se efter hans kalas :)


Vår dag på Ullared

Dagen blev otroligt mycket längre än vi tänkt. Som alltid :P

Milton var en stjärna hela tiden. Han satt i kundvagnen och tittade nyfiket, åt burkmat när vi tog en macka, sov en timme i kundvagnen och flirtade med damer i restaurangen när vi åt lunch :) Det var sista timmen han inte tyckte det var speciellt kul. Mest för att vi fyllt kundvagnen totalt och han inte fick slänga ur alla grejor!

Aldrig trodde jag att han skulle acceptera att vi var sär så länge. Men vi körde på så länge som det gick bra :)
Vi hittade mycket nödvändigt, fint och behövligt men blev besvikna på barnklädesavdelning. I Miltons storlek fanns ett par shorts, och de var inte så fina att vi ville ha dem. Vår tanke var att hitta sommarkläder till honom men några shorts eller typ tunna tygbyxor hittade vi inte.

Men som sagt, det blev en massa annat fint, och det överväger ju :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201954242.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201954242.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201954242.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201954242.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201954608.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201954608.jpg" class="image">


Promenad med nya skor

Vi är uppe tidigt idag. För idag väntar en liten utflykt till Ullared :) Nu ska det fyllas på i båten , städskåpet och skafferiet, och det kommer nog med lite klädesplagg och leksaker också :)

Igår fick Milton nya skor. Ett par tuffa converse- look alike som satt som en smäck. De är i stl 22 men är lika långa som hans andra skor i stl 20.

Vi gick ut för att möta upp Daniel. Milton tyckte det var jättekul, så det kommer nog bli en favorit i repris många gånger framöver. Han hade med en boll ut och flirtade med några flickor ;)
Han är verkligen en icebraker, för det var fler som pratade med mig på gården igår, än det gjort på hela året :P

Fin var han i alla fall och jag svämmade över av kärlek när jag satt och tittade på honom när han tultade rundor. Han tog flera ganska långa utflykter men kom tillbaka igen :)


Skogspromenad

Försäkte lägga in ett inlägg igår om vår lilla skogsptomenad runt sjön, men det funkade tydligen inte.

Det var kallt och blåsigt igår, men uppe vid sjön är det oftast skönt ändå :)


Promenad runt sjön

Bilder från vår mysiga promenad runt sjön idag :) Det var kallt och blåsigt ute idag med men runt sjön är det oftast behagligt och lä :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201703376.jpg" class="image">


Tar tillbaka...

...det där om att ha upplockat här hemma. Milton ser visst till att motarbeta mig så jag ger upp ;)


Provgå stövlarna!

Det blev slapp innan. Milton sov väldigt länge. Daniel hann komma hem och när vi suttit i soffan och pratat ett bra tag så väckte vi Milton. Även idag var han klen i maten. Han fick saft att dricka även nu, vätska och extra energi. Middag åt han enbart om vi gav honom med gaffel och inte hans sked. Fruktpuré åt han gärna.

Nu ser Daniel på fotboll och Milton har provgått sina nya stövlar :) Jag trodde det skulle vara tungt och svårt för honom att gå i dem men det var inget problem alls :) Fast lite märkligt tyckte han nog allt att det var, han tittade och kände mycket på sina fötter.

Jag vet inte vad jag ska göra. Lutar nog åt att bara slappa i soffan. Men det skulle ju vara trevligt om man kom upp till ett upplockat hem imorgon :)


Pannkakslunch ute

Efter bakluckeloppisen i Slottsskogen, som vi besökte med Melinda och Ludvig, var tanken att vi alla skulle sticka bort till Plikta och leka och äta pannkakor. Men där var smockfullt på parkeringen och riktigt mycket folk på Plikta så vi körde hem till Melinda. De har en jättefin gård med grillplats och lekplats så där satte vi oss och åt pankisar ;) Blåsigt och ganska kallt, men ska de va så ska de. Gott var det i alla fall!

Vi lekte sen i sandlådan allihopa! Man blir barn på nytt ;)

Nu kör Daniel hem Julia och Milton sover. Aaah gött :P Men om en timme är här nog full rulle igen. Frågan är om man ska slappa eller göra nytta innan dess?!


Fynd

Förutom bilen och bollarna dom jag la ut foto på tidigare idag så har Milton idag även fått 2 par gummistövlar (ett par är för stora och får vänta ett tag), foppatofflor, skor (för stora även dem), kläder, sandlådelastbil och helikopter. Allt vi köpt till honom idag har gått på 205:- Det är fynd det. Vi har även köpt ett parasoll till vagnen, vilket jag hela tiden varit anti. Jag tycker inte detbär snyggt och det ser bara ut att vara ivägen. Men när jag hittade ett idag för 10:- så gav jag mig. Jag kan se fördelen att ha det om Milton somnar i vagnen i sommar och det är soligt ute. Då kan det vara bra att ha, så att han sova klart i vagnen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201460600.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1732767/images/2012/pic_201460622.jpg" class="image">


Bollhav!

Kl 10 fick vi väcka Milton idag. Då började det kännas lite märkligt att han sov fortfarande. Han vägrade ju sin ersättning igårkväll och vi vill inte att han får vätskebrist nu när hans mage inte vill vara med.
Lite lyx så här en söndagsmorgon tyckte Milton när han fick en flaska saft innan frukost. Allt för att få in honom vätska :)

Våra grannar ska flytta utomlands och hade loppis på barnkläder och leksaker. Jag gjorde rejäla fynd. En bil som ska få bo hos mina föräldrar i Skåne, en massa bollhavsbollar, kläder, en sandlådelastbil och lite annat. Han är grymt nöjd över bollarna :D Han leker som aldrig förr här nu. Gullunge!!

Trots Miltons mage ska vi faktiskt ut på utflykt idag. Det verkar inte vara magsjuka för han är pigg och glad, men att tänder ska kunna orsaka sågär mycket tror jag inte riktigt heller. Klurigt det där.

Daniel steker just nu pannkakor och sen ska vi till Slottsskogen :)


Supermåne

Inatt ska det vara supermåne. Månen är så nära jorden det bara går! Redan nu är den riktigt stark men jag funderar på att ställa klockan på 4-5 för att titta på den riktiga supermånen!

Rymden har alltid intresserat mig, redan som rätt liten vet jag att jag låg och slog upp olika planeter i uppslagsverk och skrev av fakta och ritade bilder :)


Matvägrar

För första gången har Milton idag matvägrat. Vi erbjöd en 12 månaders burkmat när vi var iväg idag vmen han spottade ut maten och stängde munnen och skakade på huvudet när skeden kom mot munnen igen. Vi tänkte att det var maten det var fel på och erbjöd en macka som han glatt åt.

Men nu var det dags igen. Han vägrar äta sin ersättning, vilket aldrig hänt under hans 338 dagar långa liv. Om det har att göra med att han är lite kass i magen vet jag inte men det är inte likt honom. Får hoppas det är bättre imorgon!
Tänkte nu att han kanske fick ont i munnen av nappflaskan. Han har ju trots allt flera tänder på gång. Men den teorin stämde inte för han dricker med glädje vatten ur sin andra flaska.

Han är i alla fall pigg, vilken kanske inte är att föredra kvart i tio på kvällen ;) Men det är skönt att han inte verkar ha ont eller så.
Han håller på att röja för fullt här med skålar och burkar och godispapper :)


Lördagsmys

Daniels bror är här och vi har grillat. Det blev flintastek, vitlöksbröd, grillspett, potatisklyftor, grönsaker och tzatziki. Supergott!!

Nu ser vi på Smartare än en femteklassare och äter chips och chokladbollar som Julia gjorde innan. Också gott!

Mille sitter på golvet och äter rån! :)


Båtfix

Vi är i båten och fixar. Daniel målar andra lagret på botten och jag är inne i båten. Det är ju min vinst kan jag säga. Shit vad kallt och blåsigt det är ute! Inte skönt alls. Man är knappast sugen på promenad!

Jag har tagit mig an förpiken idag. Vi hade tänkt bygga en hylla längst fram. Men nu när jag satt och tittade så inser jag att en hylla skulle förstöra den fina ordningen. Har kommit på lite andra lösningar men vi får se vad vi kommer överrens om :)

Nu är båten nästan färdig för segling invändigt. Förutom att städa toaletten så är det småfix kvar som egentligen inte behöver fixas innan premiärtur. Någon lösning så att Milton inte ramlar ur förpiken måste fixas, men vi har inte kommit på något bra än. Tips mottages gärna!!!

Daniel slår just nu bort några av stöttorna som håller båten på plats. Känns ju lagom tryggt när jag är här inne och det blåser halv storm där ute :P Hela båten skakar!

Före och efter bild. Hoppas de kommer i rätt ordning :)


Haha!

Hittade denna på facebook. Kul gjort :)


Söta syskonen

Milton har varit störtnöjd över att Julia kommit idag. När inte vi haft tid för honom så har hon jagat honom och varit närvarande. Milton gillar uppmärksamhet :)

Nu är vi hos Daniels syster med familj. Systern har iofs gått iväg till jobb, barnen är på ovanvåningen, Daniel och systerns man ser på hockey och Milton lallar rundor. Hade vi haft vagnen med hade jag nog promenerat hem och lagt trötta lilla killen.
Men vi drar nog oss hemåt snart. Milton behöver komma till ro.

Några fina bilder


Jag ska måla hela världen....

Då var Claramell bottenmålad en gång. Imorgon ska vi dit igen och dra över en gång till där det behövs.
Jag målade medan Daniel och Milton gick lite småpromenader :)

Jag ser ut som en clown. Har färg på ögonlock och under ögat. Även färgstänk på tanden :P

Men nu är båten mer eller mindre redo för havet! Den ser komplett ut nu med rätt kulör på botten :)


Tidig morgon

Vi vaknade halv sex. HALV SEX!!!
Det är tur att det numer är ljust den tiden, annars hade jag inte ens öppnat ögonen. Daniel fick sin vilja igenom och ligger fortfarande och snarkar.
Milton tultar rundor här och leker och jag passade på att börja sy hans sommarmössa. Eller en av dem. Känner jag vår son rätt kommer han ge någon mössa åt hajarna i havet i sommar så vi får bunkra upp ;)

Som sagt, sjösättning på torsdag. Idag ska vi bottenmåla sen är den färdig för havet. Men det är en del jobb kvar innan den framförallt är barnsäkrad. Nät ska upp på mantågen, någon form av lucka in till förpiken och något stopp på pushpiten behövs. Sen ska vi byta vattenslang eftersom vi bytt pump och bygga en hylla i förpiken och lite andra smågrejor.

Vår tanke, om vädret tillåter, är att vi mastar på direkt efter sjösättning och kanske kanske sticker ut på premiärrunda redan runt 14-15 maj.

Nu vart Milton trött igen. Var han ens tvungen att vakna så tidigt då. Filuren :) Sy mössa, äta frukost, bottenmåla, tvätta, hämta Julia, laga Millemat, promenad och räkafton. Detta blir nog en bra dag trots allt :)


Solig dag

Vi var inne stor del av dagen. Jag tycker att det är svårt nu med den starka solen och Milton. Jogging är för varmt men shorts är inte tillräckligt. Jag ska sy några tunna luftiga byxor till honom. Och en tunn sommarmössa.

Vi fick i alla fall lite ärende gjort när vi var ute en liten runda och när Daniel kom hem från jobb blev det grillning och middag på balkongen :)

Kvällen ägnade vi åt att städa och diska. Nu blir det sova. Imorgon är det fullt upp! Båten ska bottenmålas, Julia ska hämtas och sen blir det räkafton hos Daniels syster. Och tvättid har vi också.

Aja godnatt!


Utveckling


Rivsår och blåmärken

Det är tur att vi inte planerat in någon 1-års fotografering till denna lille vilde närmsta veckan ;)
Rivsåren vaknade han med imorse så möjligtvis är det Daniels klocka som är boven.
Blåmärket/bulan i pannan fick han idag i Björlanda när han snubblade och slog huvudet i bildörrskanten. Ajaj!!


Grillkväll

Nyss hemkomna från en fantastiskt trevlig grillkväll hos Melinda och Peter. 4 familjer var vi.
Nu är vi mätta och trötta :) Milton somnade såklart i bilen på väg hem och har inte fått sin kvällsflaska så vi får se hur natten går!

Tidigare idag gick jag ut till Björlanda med Milton i vagnen. Ca 9,5 km promenad. Superhärligt väder, jag gick i linne. Milton har dock kommit på att det är det trist att sitta ordentligt i vagnen så han satt på knä och tittade framåt. Det slutade med att jag vände sittdelen framåt. Det gick bra en stund men sen började han kolla bakåt för att se var jag var :P Han är för liten för att vändas framåt redan tycker jag!

Mille klättrade in i bilen och roade sig när pappa fixade båten.

Nu har Daniel vaxat klart båten och på torsdag blir det bottenmålning. Sen är Claramell redo för havet :)

Nu godnatt!!!


Klätterpremiär

Vi har tyckt att det varit ganska skönt att Milton varit helt ointresserad av att klättra. Men idag bröt han den sviten. Jag satt på hans bänk vid fönstret och helt utan problem klättrade han upp och ställde sig stolt breve mig :)


RSS 2.0