Inlagda på sjukhus

Milton har blivit inlagd på sjukhus. Vi har haft två riktigt jobbiga nätter hemma då han andats flämtande, snabbt och rossligt. Var på Hisingsakuten igår men de skickade hem oss när blodprov och halsprov visade bra resultat. Läkaren sa att lungorna lät illa men iom att jag gett dubbel dos airomir innan vi åkte dit så var det inte lönt att Mille inhalerade där.

Under kvällen igår var Milton väldigt hängig och ledsen och febern sköt upp till 39,4. Han sov dåligt och vid 4-tiden, skulle jag gissa, börjare han krångla mycket i andningen. Andades in, höll andan, flämtade ut luften. I typ 4 timmar höll han på.

Efter frukosten (min och Daniels, Milton äter knappt något just nu) så beslutade jag att det fick bli Östras barnakut idag. Att vi skulle hinna hem till Daniels mammas kalas tvekade vi inte för.

Inne på Östra hade han 39,6 i temp, alltså sjunde dagen med feber! Han syresatte sig fint men de såg ju att han hade lite problem med andningen.
Sen blev det många turer. Inhalera, inhalera, ge ipren, inhalera, blodprov, halsprov, inhalera, dricka kortison och så RS-prov.
Läkaren var inne hos oss många gånger för han mådde inget vidare ett tag. Bara hängde på oss och grät.

Sen fick vi komma in på avdelning. Då hade vi varit på akuten i ca 5 timmar. Och på den tiden fick vi i Milton 1/4 banan och jag åt en risifrutti.

Daniel fick åka hem och packa till oss och lämna grejor här innan han åkte på kalas.

Under kvällen har Milton inhalerat flera gånger och fått ipren. Och just det, penicillin också för han har dubbelsidig öroninflammation. Däremot har jag även fått i honom 2 mackor med smör, och en del äpplejuice samt ca 2 dl välling vilket är typ det som Milton sammanlagt ätit de senaste dagarna. Framsteg.

Jag beställde pizza som levererades till vårt rum. Hann nästan äta hela innan Milton krånglade en timme. Fick käka upp iskall pizza sen ;) Cola och Pringles har också slunkit ner.

Nu är klockan halv elva och det är tyst. Vi delar rum med en mamma + 5-årig son och jag kan garantera att vår knarriga säng kommer väcka dem :( Men men... En gång i timmen ska de komma in här. Undrar om jag kommer vakna varje gång?!
Men i alla fall, godnatt!! Mer bilder kommer, men jag kan bara lägga in en via 3G-nät.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0