En ära

Så fick vi äntligen träffa lille Ivar igår! Såå liten! Vi fick ju aldrig uppleva en pyttebebis (Mille vägde 5300 g och var rätt stark och stabil) så det är skräckblandad förtjusning att hålla i en liten ömtålig 3-kilos.

Vi fick god mat och efterrätt och det var kul att ses igen! Hela våren har vi ju setts nästan varje dag men efter Ivar fötts satte en förkylning hos mig och Milton tyvärr stopp. Vill ju inte smitta en nyfödd. Ännu värre är det att vi nu inte kommer ses förrän i augusti :(
Vi pratade igår att om några år kanske Vilgot hänger med oss ut och seglar en vecka på sommaren! :) Tänk att de ska bli så stora!

Att Milton blivit stor såg man ju tydligast någonsin igår. Efter att ha haft Ivar i famnen till att lyfta upp 15-kilos killen! Heaven vad tung han är :P
Fast vi gläds varje dag åt att äntligen hittat rätt kost till honom så han började gå upp i vikt! Det är en så mycket nöjdare och gladare kille vi har nu! Det glädjer mig enormt! För allas skull :P Men mest för hans såklart ;)

Back to Ivar! Vi fick den stora äran att vara hans Gudföräldrar och det är stort! Det vill vi ju mer än gärna! Hans känns ju lite som vår redan precis som Vilgot gör :) De är en del av oss och så får det gärna förbli!

Idag blir nog en bra dag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0