Bra påsksöndag :)

Vi har haft en jättebra dag! Men jag är helt slut så jag lägger bara in bilderna nu. Text får komma imorgon när vi kommit hem igen :) Jag tror att bilderna talar lite för sig själv också :)


Milton matchar!!


Skratt på stan

Jag lämnade Milton till mina päron idag och stack till stan med Pernilla :)
Vi shoppade lite smågrejor och sen åt vi kinabuffé! Och så snackade vi skit och hade roligt såklart! Som alltid!! :D
Vi avslutade med att jag var på husesyn hos henne i nya lägenheten och så käkade vi glass!


Framme :)

Vi kom fram i tid och Milton passade på att få världens hostattack innan vi gick av. Stackarn. Men nu är han full av energi och är glad och pigg :)

Vi har ätit lite lunch och nu är min morbror här och ikväll kommer brorsan med sambo och ett par till :)

Milton snor morfars ölburk när tillfälle ges ;) han smakar dock inte.


Tågtankar

Nu är vi på väg till Skåne och ska ha en mysig påskhelg hos Miltons mormor och morfar :)
Milton sover i vagnen. Typiskt nog fick han ett astma"anfall" när vi kommit på tåget. Temperatur- och kvalitéskillnaden på luften utifrån och in blev troligtvis för stor. Han började andas riktigt tungt och rossligt. Tre doser airomir senare så var han bättre. Jag hoppas han sover ett tag till så vi slipper bråk på tåget att han måste sitta still :P
Fast han hostar lite illa så vi får se. Vi gör det bästa av situationen. Tåget är sprängfullt av folk så luften är klart inte den bästa.

Nu hoppas vi att våren har kommit på riktigt för att stanna. Vårskor och vårjacka på idag! Inga mer vinterskor tack :)

Precis innan vi stack hemifrån fick jag ett påskägg fullt med gott godis av mina killar så jag har lyx på tåget ;) Gissar att det blir både det ena och andra onyttiga denna helg.

Haha nu kom det två identiska pojkar i 2-årsåldern gående förbi mig. Till och med ansiktsuttrycket och det rufsiga håret var likadant. Tänk att vara enäggstvilling...

Men bahh?! Snö?
Vi åker söderut, jag vill inte se nån snö utanför fönstret ;(
Men jag måste, för om inte jag ska bli åksjuk får jag nog släppa blicken från mobilen och blicka ut!

Detta var lite av mina tågtankar!


GLAD PÅSK!!


Dagsljus

Känns ju helknäppt att natta Milton när det är dagsljus ute. Det tyckte nog han också för detta var den längsta nattningen på länge. Och tidigaste. Han var svintrött redan vid 18.30 så vi drog inte ut på det utan det fick bli tidig nattning. Nu är klockan 19.15 och han sover, så vi lär få mycket gjort innan vi lägger oss.
På fredag åker jag och Mille till Skåne och stannar hela påsken. Daniel ska bara jobba ändå. Det ska bli kul att åka ner, var ett tag sen sist. Ikväll börjar jag packa så smått och skriva packlista på resten.
Min förhoppning var att bara packa vårjackor men jag är realistisk nog och inser att det inte går :(
Skulle vara skönt att byta ut tjock overall och kängor mot vårjacka och springskor nu :) Snart snart! Barnen på jobb har börjat så smått att klä sig lättare på eftermiddagen när solen värmer gott!

Kommer fortfarande inte på vad Milton ska få i sitt påskägg. Han äter ju inte godis och sånt ännu så det får vara något annat. Det behöver ju inte ens vara ätbart men det behöver få plats i påskägget ;)

En vällingdrickande kille i dagsljus!


Vår glädje och energi

Han kan trotsa järnet, göra oss frustrerade och vansinniga. Han ser till att vi stundtals sover dåligt, att vi inte kan äta en varm måltid och inte kan lämna ett rum utan att barnsäkra först.
Han är en busig trollunge in i märgen men ändå alldeles alldeles underbar!

Varje dag får han oss att le och vi är helt kära i honom! Goare unge får man leta efter! Han kramas och pussas och vill mer än gärna hjälpa till med vad vi än gör.

I eftermiddag har vi ritat, busat, spelat boll, ätit och pusslat! :) Nu sover han gott och jag njuter av att titta igenom dagens bilder! Underbara unge!!!


Påskfest

Vi firar påsk på jobb idag! Pimpat min mössa dagen till ära!


Thank you lord

Med risk för att trenden vänder bara för att jag skriver ut detta, men VÅR SON SOVER!!!
Han somnade direkt igårkväll, vaknade INTE EN ENDA GÅNG under hela kvällen, sen kom han in till vår säng vid 23 och sover ännu :O

Denna lille kille som fortfarande för 1 vecka sen vaknade typ en gång i timmen. "tyvärr" har vi genomgått tre förändringar senaste veckorna så frågan är vilken som hjälpt. Den mjölkfria kosten tror jag inte, men nya medicinen kan nog ha lite med saken att göra. Mest tror jag dock på vår nya nattrutin. Har jag nämnt den?
Nu har jag inte tid men får skriva sen. Just nu är jag glad för bra sömn :D


Hopphopp!

Försökte få ett fint foto på Milton idag. Lättare sagt än gjort haha! "Springa" upprepade han flera gånger och när jag stoppade honom började han hoppa :P
Men det kan ju bli lika charmigt resultat ändå :)


Mössbeställning

Äntligen färdig med en mössbeställning jag haft. Det är ett gäng vårmössor så de kan snart börja användas, hoppas jag!!! Nu får graderna stiga tycker jag!
Har en mössa till beställd och så har Milton och Daniel önskat varsen också :)


Miltons konstverk

Igår när vi pysslade målade Milton en (i vårt partiska tycke :P) en jättefin teckning!
Han gick loss och slog med penseln ner på pappret och studerade resultatet noggrant på nära håll.
Slutresultatet ska ramas in och hängas upp :)

Behöver jag ens nämna att Milton fick en dusch efteråt haha!!


Vår lördag hittills

Klockan är halv fyra men vi har redan hunnit med en del. Lördagsfrukost, en lugnare och större frukost än på vardagar. Sen satt Milton och tjejerna och ritade innan vi bestämde oss för att åka till Plikta.


 

Daniel åkte på ett annat, sen tidigare bestämt, ärende under tiden vi andra lekte och åt grillad korv!

 

Vi har även inhandlat lite pysselmaterial. Tjejerna är nu iväg och köper lördagsgodis men när de kommer tillbaka och när Milton vilat en stund sätter vi oss och pysslar :)

Ikväll blir det taco och troligtvis en fight om vi ska se Smartare än en femteklassare eller Fångarna på fortet ;)

 

 

 


Slagsmålskillen

Tryckte publicera istället för infoga bild och från appen kan jag inte gå in och ändra.

Såhär såg Milton ut när han kom hem


Fredag!

Jag tänker varje dag "detta kan jag blogga om" men jag tar mig sen inte tid. Det händer så mycket hela tiden så när jag väl kastar mig i soffan på kvällen så orkar jag inte göra nått mer än se tv :)

Har jag ens nämnt att Milton haft influensan? Tror inte det. Och nu har han torra läppar, gud vad ont han har. Det svider ju en del.
Och så har han nog varit i slagsmål för han kom hem från dagis igår med vad som ser ut som ett bett över näsan och röda märken i ansiktet. Ingen har sett något.

Sen gillar vi Skatteverket just nu :) Jag var typ helt säker på att få betala tillbaka men tvärtom kommer vi tillsammans få tillbaka rätt många tusen. Alltid välkommet :)

Och så gillar vi solen! Fin morgon. Men den där kalla vinden. Varför?
Hoppas det på nått magiskt vis blir lite varmare i helgen för Daniel har ju Seedningsloppet på söndag. Han är inte direkt peppad :/
Ikväll kommer Julia till oss och har med en kompis. Så det blir fullt upp hela helgen. Milton kommer göra allt för att få vara med tjejerna hela tiden ;) Han gillar verkligen sin syrra.

Nu är jag snart framme på jobb. 8 timmars arbete följt av veckohandling sen lite fix hemma. Jag kommer totaldäcka i soffan idag igen :)

Ha en bra dag!


You say what?

Trots att jag hängt med denne man i snart 5 år så har jag ibland mycket svårt att förstå honom ;)


Våren, var är du??

Snöstorm i Skåne och riktigt askallt i Göteborg. Var vi inte på väg mot vår?

Daniel ser inte riktigt fram emot sitt lopp på söndag. Jag förstår honom, man vill knappt gå utanför dörren.

Jag längtar ju inte mindre till sommaren när jag öppnar upp mobilen ;)
Mina fina sommarkillar!!
Om jag inte minns helt fel så är detta på Miltons 1-årsdag, 23 maj 2012, då vi seglade ut till Rörö!!


23.10

För tio minuter sen somnade denna going. När vi var mitt uppe i projektet och egentligen hade svårt att släppa grejorna ur händerna, då vaknade han efter att ha sovit i typ en kvart.
Sen var han vaken i drygt 3 timmar.

Säkert för att jävlas.
Tur han är söt för han stod inte högt i kurs ikväll kan jag lova ;)


Fixardag!

Det enda positiva med att Milton är sjuk är att vi mer eller mindre tvingas vara hemma och därför får rätt mycket gjort!
Projektet jag skrev om i fredags har börjat ta form och fortfarande i full gång. Jag vill inte visa bilder förrän vi är klara :) men här är en liten hint ;)

Milton har influensan. Behöver jag säga mer? :( febern är inte skyhög längre men nu har han (troligtvis för första gången i sitt liv) riktig huvudvärk. Han håller sig för ögonen och bara skriker aaaj!! Vi har försökt mörklägga hans rum så gott det går och han ligger just nu och sover. Vi tycker riktigt synd om honom!
I fredags kväll blev vi oroliga då han hade 40 graders feber och jättesnabb puls. Andades snabbt och var ordentligt slö. Vi åkte upp till Östra och han bara hängde i min famn. Han poxade 95% (vilket är mindre än han brukar men ändå okej) och hade en puls på 170. Som Daniel sa: "hans vilopuls är högre än min maxpuls"!
De tjoffade i honom dubbel dos alvedon och ville att vi stannade kvar tills vi såg att febern gick ner. De uteslöt även lunginflammation.
Halv ett (!) på natten piggnade han till och lekte mer på en kvart än vad han gjort på hela dagen hemma så då fick vi åka hem.

Igår verkade han bättre så han fick följa med i bilen på ärende. Vi insåg däremot att han inte var så pigg som vi trott så vi fick snabba oss. Hem och vila.
Igårkväll och halva natten höll vi på med vårt projekt och tack till Milton sov gav oss lite sovmorgon :)

Idag har vi småfixat här hemma, skruvat upp nån hylla och ska fixa en lampa och sånt där. Städat lite och kört igång tvätt. Daniel är nu iväg och veckohandlar mat till dagis och jag ska fortsätta här sålänge Milton sover.
Milton var pigg en stund innan och hjälpte till att skruva upp sin nya krok i hallen :) Förvånansvärt duktig på att pricka med hammaren. Han tycker det är kul att få hjälpa till :)
Nu har han en egen liten krok till jackan. Viktigt tycker jag att han får ha sånt i sin höjd med för att kunna hänga upp sin jacka!

Snart är det påsk också! Påskpyntet har minsann fått komma fram här redan ;)


Solskensfredag!

Nu är jag på väg hem! Har varit ute mycket idag och ser fram emot en lugn hemmakväll :)
Tänkte hoppa av och göra några ärende när jag ändå är ute och åker. Projektet jag skrev om imorse får vänta åtminstonde till imorgon. Milton är tydligen inte alls bra där hemma :(

Får köpa med något hem som kan pugga upp lite. Men vad?

Sms


Jobbigt men underbart!!

Det är blandade känslor till att Milton, som idag, vaknar (han somnade om innan) och kommer upp när jag redan står med ytterkläderna på och ska till bussen.
Jobbigt för att jag inte bara vill rusa ifrån honom.
Men helt underbart också för att man får en sista härlig puss och kram :D Sen vinkade killarna i fönstret när jag kommit ut :)
Längtar redan hem till dem och fredagsmys!
Sen hoppas jag att vi ska dra igång ett projekt hemma i helgen :D

Ha en bra dag i solen!!


Here we go again!

Godmorgon!
Fredag idag, woho!! Jag hade så gärna velat skriva om vår roliga helg med besök av vänner, 4H-gården, lek ute i solen osv.
Men helgen kommer nog summeras som lugna dagar i soffan.

Igår efter jag jobbat åkte vi till IKEA och Coop. Käkade middag där också. Hem och packa upp grejor och så lekte vi och sparkade boll.
Milton fick sin nya medicin utan problem och vi började förbereda för läggning. Då började Milton gråta av inte denna värld. Han såg helt förstörd ut och när jag tog upp honom var han kokhet. 38,9 graders feber!
Han somnade snabbt och sov väldigt bra fram till kl 6. Då var det en hostande kamin som väckte mig :( 39,3 graders feber, hosta och såklart inte så jämn och fin andning. Fast det är kanske som Daniel sa: "det är Milton som andas perfekt och alla andra dåligt!"

Så inget dagis idag, han får bli hemma med Daniel. Sen måste han bli frisk i helgen för jag kan bara inte vabba när jag varit borta precis för magsjuka och Daniel är på kurs måndag och tisdag. Så detta får gärna vara snabbt övergående.

Nu får jag nog gå upp och ta hand om plutt. Ynklig är förnamnet för hur han låter just nu.

Sen blir det jobb för min del. Jobbigt att lämna ett sjukt barn, trots att det är till Daniel. Man vill ju finnas där liksom!!

Ha en bra dag, hoppas på sol!


Andas!

Jag har sagt det förr och säger det igen, det är jobbigt att varje dag i omgångar behöva tänka på hur Milton andas. Han är nog bättre nuförtiden (eller har vi vant oss) än när han var mindre, men det blir så segt och påfrestande när det håller på. Sen dag 1 har han haft problem och det har varit fram och tillbaka till akuten och barnmedicin. Just nu utreds Milton för mjölkallergi (och då även allergiastma) också vilket betyder att vi har tagit bort alla livsmedel med mjölk, laktos, skummjölkspulver osv ur hans kost. Meckigt men absolut nödvändigt och värt det när vi får resultat. Vi hoppas såklart att han tål mjölk.

Att han har förkylningsastma är ju inget tvivel tyvärr :/ KANSKE att det blivit bättre nu än förr, han får inte riktigt samma trånga luftrör och lika mycket indragningar. Men han blir andfådd och väldigt rosslig och vi maxar båda mediciner i omgångar :(
Nu är vi ju dessutom i den situation att vi inte bara har oss själv att lita på när det gäller bedömning av hans tillstånd utan vi ska lämna över det till dagispersonalen. Inte alltid det lättaste tycker jag. Inget ont om dem, men det är vi som kan Milton bäst. Och han har ju inte stående medicin utan den pendlar efter hur han mår, så det gäller att kunna avgöra.

Att jag tänker på detta just nu är för att jag för en stund sen låg bredvid en rosslande liten kille och tyckte så synd om honom. Man ligger där och ber honom hosta och han gör det på kommando halvvägs in i sömnen. Andas med munnen måste han också göra då det helt enkelt kommer för lite luft in via näsan.
Fick bulla upp honom med kuddar och då somnade han faktiskt direkt. Imorgon är han hemma med Daniel. Läkarbesök också för uppföljning. Känns skönt faktiskt för då kan hon passa på att lyssna på honom ordentligt.


Nu innan jag hann skriva klart kom lillgossen upp till mig i soffan. Samtidigt kom Daniel hem från träningen. Nya doser airomir mot slemmet och så håller vi tummarna för en bra natt!!


Tulpaner på bordet!

I fredags köpte vi fins lila tulpaner som passar perfekt i vardagsrummet där vi har lila detaljer :)
Det ger liv åt rummet med blommor! De är fortfarande fina dessutom. Kanske blir en kommande tradition :)


Invägning!

Denna fina våg har flyttat in hos oss. Vi ska båda satsa våren på träning och bra kost och att se resultat är alltid kul. Vikten i sig är ju egentligen oviktig, man vill ju veta mer än så.
Så denna vågen mäter fettprocent, vätska, ben och muskelmassa också! Ska bli skitkul att följa. Målet är ju att sänka fettprocenten, inte muskelmassan.

Milton invigde vågen. 13,5 kg väger han :) Det har han gjort ett tag nu. Antar att hans kurva planar ut ordentligt. Han har växt riktigt mycket men jag antar att han kommer stanna av där med. Om vi mätte honom rätt sist så är han 90 cm lång. Vår perfekta lille kille :)


Fint men kallt!!

Riktigt fin morgon! Soluppgång sedd från busshållsplatsen samt på bussen!
Chock över de 12 minusgrader som råder :O


Bada!!

Igår åkte vi ut till Björlanda. Lite för att titta till båten men mest för att göra en liten utflykt :) Tanken var att åka och bada men Milton hade dålig andning hela natten mellan fredag och lördag och den fortsatte vara dålig så vi ansåg det olämpligt att åka till badhuset.

När Milton såg havet utbrast han att han ville bada. Vi gick nerför strandkanten och till hans förvåning kunde man gå på vattnet ;) Det var jättefint med solnedgången framför oss!!


Crazy little boy!

Daniel nnyss hemkommen från jobb, jag på väg till jobb och Milton på väg till dagis. Vardagslivet har återigen landat hos Karlqvist.
Efter en helvetesnatt igår med jätteledsen liten kille, då vi inte somnade förrän kl 2 efterföljdes av en drömnatt inatt då han inte väckte mig en enda gång :)

Fredag idag vilket är svårt att förstå. Jag är veckodagsvill nu efter att ha varit hemma. Vi ska till IKEA ikväll och shoppa ;) Äter troligtvis där också innan vi ska veckohandla mat.

Helgen blir mysig med ett eventuellt besök på badhuset, goda vänner över på middag och så en massa bus och mys! :)

Lite kul grejor som hänt!
- Milton såg en bild på Mark Levengood och utbrast Pappaaa!!! ;)
- Jag frågade Mille igår vilka som varit på dagis idag. Snabbt svarade han Vilgot och några andra namn. Sen funderade han och sa Miltons pappa! :) Daniel hade ju plikten och de andra barnen kallar honom Miltons pappa. Sött att Mille också gör det ;)

Kul grejor som ska hända!
- Förutom helgens roligheter ser jag fram emot att vi ska få i ordning hemma. Därav IKEAbesöket :)
- Jag ska bjuda mina dagisbarn på glass idag då jag fyllde år när jag var hemma :)

Jag och Milton när vi sa hejdå imorse


I'm in chock!!!

Herrejisses, jag kan knappt tro på vad jag såg nyss. På tv-programmet Unga mödrar skulle en av mammorna in och gymma. Då lämnar hon sin 4-åriga dotter sovandes i vagnen - UTANFÖR gymmet! Alltså helt utanför ingången. Utomhus!!

HUR?? VARFÖR?

Jag som blivit sned på Daniel när han lämnat Milton sovande ensam i en låst bil för att göra ett snabbt ärende.

Nä, tacka vet jag att ha lite kontroll över bebisen/barnet. Kul att komma ut och vagnen är tom eller att bebisen ramlat ur vagnen. Minns inte riktigt när Milton började resa sig men han satt stadigt vid 5-6 månaders ålder så vid 4 månader var han nog ganska stark då med.

Min lille älskling ligger i alla fall tryggt i sin säng och sover nu. Och jag ligger snart också och sover! Godnatt!


Ja, men varför inte?

Självfallet åkte jag också på den jädra magsjukan. Men det är nog en mild variant för jag mår redan bättre. Solen som skiner på mig genom fönstret gör nog sitt också :)
Hemma imorgon då man ska vara det ett dygn efter magsjuka men på torsdag ska jag bannemig jobba och vill inte ha en enda sjukdag till denna vintern/våren. Jag hoppas inte det blir något vabbande heller!

Vi har varit ganska effektiva här idag. Skönt att ha lite energi trots sjukdom. Hallgarderoben är sorterad på jackor och skor och kylrummet (ett litet förråd inne i lägenheten) är i ordning.
Imorgon ska Milton till dagis och Daniel ska sova inför nattjobb så då tänkte jag hinna med en del också :)


Prutt!!

Hahaha Michaela kommenterade att det var roligt att jag fick kläderna billigare när jag pruttade ;) Det stavfelet bjuder jag på haha!
Jag brukar prutta till mig kläder! :P

Mina älsklingar tidigare idag! Det såg så oerhört mysigt och härligt ut <3


Nya Nova Star-kläderna

Bättre sent än aldrig sägs det ju. redan förra helgen skulle jag ju visa mina fynd från mässan.
Jag var på Baby- och barnmässan ihop med Michaela. Vi strosade mest runt och njöt av egentid ;) Jag gjorde några stopp i Nova Star-montern, en sisådär 5 stopp typ :P Kikade och klämde och funderade och tittade. Var så sugen på att köpa massor men jag hiade mig (lugnade mig - för svenskar).
 
Nova Star (och nej, jag får inget betalt av att nämna dem här, detta är gratisreklam för dem på hög nivå!! ;) haha) är det i särklass bästa byxorna för Mille. Mudd vid både i mage och fot gör att de är mjuka och sköna och då han varit lång men smal har dessa anpassat sig helt perfekt.
 
Jag hittade ett par tunna sommarjeans och föll för både design och den mörka färgen. Föll dock inte för priset på 360:-, är jag på mässa och betalar inträde vill jag ha mer än 40:- i rabatt från normalpris. Pruttade lite och fick dem för 250:- heeelt okej :)
 
Efter en liten fika gick jag återigen till NS-monstern och hittade ett par vanliga jeans samt en hoodtröja. Milton har som bekant haft blått blått blått nu hela hösten så en grön (väldigt ovanligt för att vara mig att köpa gröna kläder) tröja kommer nog bli en fin vårklick.
Jeansen skulle kosta 250:- tror jag och tröjan 360:-. Jag kollade bankkontot och insåg att jag bara hade 362:- kvar. Prutade och han sa att jag kunde få båda plaggen för 400:- men då sa jag att jag fick lämna tillbaka det ena men då snabbade han sig och sa att jag fick båda för 360:- för då slapp de packa ner så mycket grejor vid mässans slut :D
 
Så totalt tre plagg som på mässan skulle kostat 970:- fick jag för 610:- :) Daniel hade suttit hemma och varit rädd för att jag shoppade för mycket. Men han var också nöjd ;) Jag fick även en grej som jag ska blogga om men då det var fel storlek avvaktar jag att berätta :)
 
Dessutom fick jag igår sålt hans gamla NS-jeans för 190:- så kunde inte varit mer nöjd. Som jag skrev igår flög det även iväg en beställning på nya kläder. Jag tycker det är kul att klicka hem en massa fint. Att båda har heltidsjobb märks, nu finns möjlighet att köpa de nya kläder man vill och inte helst dem som är på rea. Fast jag tycker att barnkläder överlag är ganska dyrt för sin storlek. Jag har, och skulle nog haft även som miljonär, svårt att betala över 100:- för en vanlig t-shirt. Till och med det är mycket.
 
Nu ringer testlarmet i Sverige. Hoppas inte vi blir anfallna just nu för då fattar ingen :P

Hemma alla 3

Jag kommer aldrig mer äta parmaskinka. Mygadd vad jag har mått illa inatt!
Daniel är fortsatt magsjuk och kunde inte ensam ta hand om Milton i 11 timmar idag så jag fick ta vabben. Lika bra, så försvinner mitt magonda med.

Imorgon förutsätter jag att jag är tillbaka på jobb och att Milton ska till dagis. Daniel får ligga hemma!

Just nu håller vi tummarna att någon kan ta vår arbetseftermiddag på dagis. Känns inte som att någon av oss lämpar sig där idag.


Ett gott skratt förlänger livet

Jag skrattade nyss så mycket att jag förlängde livet med minst 5 år! :D
Jag kunde bara inte sluta. Milton kom yrvaken ut från sitt rum och började skratta han med :P

Fast jag kan inte berätta vad som hände. Det blir på bekostnad av Daniel, och det vill vi ju inte :)
Puss älskling! Vad skulle du gjort utan mig?! ;)


Pizza

Pizzasuget tog över idag men istället för fet hämtpizza gjorde vi egen på tortillabröd. Det blev gott men såklart inte samma sak som på pizzeria.
Jag hade på bland annat proscioutto (stavning?) på min men efter bara några tuggor fick jag en dålig magkänsla av skinkan och tog bort den. Smakade gammal. Hoppas inte jag också blir magsjuk nu!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar tidigt imorgon och efter jobb ska jag direkt till dagis och jobba. På kvällen är det dessutom föräldrarmöte men vi har bestämt att Daniel går på det så jag kan åka hem och träffa Milton :)


5 plagg över

I helgen har Miltons gamla kläder varit på loppis. Det anordnas en bra loppis här i stan där man prismärker och skriver sitt säljnummer på alla kläder och sen lämnar in dem på loppis. Under två dagar kan sen folk köpa av allt och som idag åkte vi dit för att hämta osålda artiklar. Vi vet inte hur många plagg vi lämnade in, men säkert 70-80 plagg. När vi kom idag hittade vi 5 av våra plagg :P Kostade nästan mer att köra och hämta dem än att skänka bort dem haha :P
Vi hoppas på att få ut i alla fall 1000:- av helgens försäljning. En beställning på nya kläder i ny storlek åker flyger nämligen ut i cybervärlden ikväll :)


Fan va gött!!

Jag sitter i min solstol på balkongen med en filt över mig, varm choklad och knäckemacka och det är så varmt och fåglarna kvittrar!! Åh vårkänsla!! :)

Milton har verkat bättre under förmiddagen. Helt utslagen imorse men piggare av lite banan. Däremot somnade han väldigt hastigt när han kröp upp hos Daniel i soffan. Inte likt honom alls. Somna självmant liksom!
Fortsatt dålig aptit men bättre i magen!
Jag är förkyld och Daniel ligger och vilar i soffan!

Jag hade tänkt gå en promenad, men insåg att det inte finns möjlighet till många såna här balkongstunder längre så jag passade på ;)
Imorgon blir det en promenad efter jobb!


Läskigt slö

Att Milton inte ätit mer än mustuggor de senaste dagarna märktes nog som tydligast nu på morgonen.
När han vaknade satte han sig upp men gnällde till direkt och la sig ner igen. Sen låg han helt stilla, med öppna ögon, i typ 25 minuter. Det är verkligen inte likt honom, han har aldrig gjort så förr. Snabb andning, snabb puls och smådarriga händer :(

Jag ropade faktiskt på Daniel för jag tyckte inte det verkade normalt. Han kom in med avslagen Fanta utblandad med vatten och Milton drack typ 3 dl i ett sträck.
Nu sitter han åtminstonde upp men vill inte stå på benen.

Jag mår minst dåligt i denna familjen så jag får hålla skeppet seglande :)


Tremanna sjukstuga

Milton fortsatt dålig i magen, jag har åkt på en förkylning med täpp näsa och halsont och Daniel är på väg hem från jobb med feberfrossa :(
Imorgon måste vi iväg på ett ärende och hela veckan är det vi som har arbetsvecka på dagis, vilket betyder att vi ska vara där varje eftermiddag 2-3 timmar.
Det är inte optimalt att både jag och Daniel blir krassliga samtidigt. En måste vara fit for fight och hålla hemmet rullande. Och ta hand om lilla barnet.
Vi får göra ellebellebi ;)

Nu ska jag sova och planerar att vakna fullt frisk!!


Ännu sämre?

Jag trodde och hoppades att Milton skulle vara bättre idag men det är ju nästan tvärtom :/
Jättekass i magen är han! Och matintaget är nästan liks med noll. Hur kan där ens komma ut nått när han inte tar in nått??

Vi vaknade innan klockan 7 imorse och det var först vid halv 12 som jag fick i honom några bitar korv och potatisbulle samt juice. Innan det lockade ingenting :( Inte ens chips vilket han älskar (men bara får smaka puttelite väldigt sällan). Trodde att han skulle bli glad men de åkte i golvet.

Nu ser vi på Byggare Bob. Tack gode gud för variationen från Fåret Shaun ;)

Vi blir väl kvar i soffan/hemmet resten av dagen. Eller Milton i alla fall. Jag rymmer nog ut på en promenad när Daniel vaknar :)


Ynkligare än ynkligast!!

Stackars plutt till att vara sjuk. Han har inte kräkt mer men är väldigt dålig i magen på annat sätt. Hm ja...

Vi har hela dagen trugat med mat och dryck och det vi fick i honom var väl en liten bit bröd och några chips. Han tackade nej till alla sina favoritgrejor :/
Nu ikväll gjorde jag dock en chansning och gav honom grillkorv när han kändes pigg. Döm om min förvåning när han åt 2,5 stycken :) Det var nog för att det var kul att dippa i ketchup ;)

Han var svår att få till ro vid nattningen och vaknade efter bara en stund av magont :( Nu ligger han breve mig i stora sängen och gnyr i sömnen. Otroligt ynklig. Varje utandning gnäller han :(
Hoppas verkligen han är bättre imorgon. Jag har fått avboka mammafika och Mellomyset, så vi ska inte göra någonting. Men det är inte roligt att se honom såhär.

Nu ska jag också Sova. Bäst att passa på när han sover, man vet ju inte hur natten blir sen.

Godnatt!!


RSS 2.0