Giftig gröt och tittut!

Fredag!!
Som vanligt blir det inte samma helgkänsla när Daniel jobbar men nog är det lite skönt med lite ledighet trots allt :)
Speciellt nu då jag, återigen, åkt på världens förkylning. Det går runt runt och det känns som om alla är halvsjuka och så bryter ut på oss en och en. Två kollegor var hemma i början av veckan och flera barn också. Nu hoppade bacillerna på mig. Vi skulle behöva sitta i karantän i tre veckor. 
Jag har halsont med svullna mandlar, snyter mig var femte minut och det susar i örat. Jag hoppas detta ska bli bättre under helgen!

Milton har varit en mönstergrabb ikväll och det var tacksamt när Daniel är iväg och jobbar :)

Lite tittutlek


Sen satt han i mitt knä en lång stund när jag satt vid datorn. Vår lille tekniknörd ;) jag ska göra en lista på appar vi rekomenderar. Och vi tar tacksamt emot tips från er :)

Till kvällsmat fick Milton gröt med riktigt giftig färg! Tur att det var blåbär jag själv blandat i, hade den sett ut så färdig eller i pulverform hade jag tvivlat på äktheten i färgen :P Den såg så farlig ut att Milton vägrade smaka till en början. Men efter första skeden jag trugat i honom sken han upp i ett "mmmm" :)
Mätt och go och glad läste vi en bok (ungen läser nog snart själv så intresserad han är och så mycket vi övar) och sen tog det inte lång tid innan han somnade!
Jag gjorde mig en fläskfilégryta alá Mannerström med svamp, lök, dijonsenap och dragon. Gott gott!


Nu har jag landat i soffan och ska snart käka lchf-glass. Glass är nummer 1 vid halsont, men för att undvika onödigt socker får det bli lchf-glass :) lika gott tycker jag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0