15/7 Gluppö

(Återigen sent inskickat inlägg, men så får det bli, vi har semester och stundtals 3G)

När vi vaknade på morgonen var det riktigt blåsigt ute. För första gången under semestern åkte paddan fram och Milton fick spela en stund. 

Solen tittade fram stundtals så fastän det blåste halv storm bestämde vi oss för att ta en vandring upp på berget :) vi tankade magarna med pulvermos och färdiga köttbullar och faen vad det är gott!! :) synd att det är skit bara :P
Milton störde sig på att vi inte ville ta upp bordet så han fick ett eget bord ;)


Trots blåsten var det inte så kallt. Men mössa och jacka fick det bli. Och överallt kunde man hoppa! Bra för energirika små ben :)

Hoppa från en klippa till mamma och pappa. 

Plötsligt kom ett regn och vi sprang in under ett träd och tog skydd. Regnet kom nämligen horisontellt rakt i ansiktet, inte så skönt. Vi satt och sjöng lite innan vi gick vidare :)

Hopp ur bild...


Första lyckade kissningen utomhus firades med dans ;) haha! Det har blivit katastrof alla andra gånger han blivit akut kissnödig ute :P

Selfie vid utmynningen i södra Gluppöbassängen

Det kom ett nytt regn så vi skyndade tillbaka och hann precis innan det piskade utanför båten. Fick spendera eftermiddagen nere i båten med en vilding som hoppade och slog kullerbyttor och klättrade på oss!!

Men som det oftast gör så sprack molnen upp lite på kvällen och Daniel gick upp och grillade grillspett med chorizo, svamp och lök. Milton somnade tidigt. Vi satt i sittbrunnen och åt, sökte lä under sprayhooden!


Båten ryckte ordentligt i vind och vågor så det gick knappt att hälla upp dricka eller skriva med penna på kvällen. Riktigt jobbigt och jag mådde nästan illa! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0