24/7 Gluppö

Vilken morgon! 
Jag vaknade först av alla, kl 9, och smög upp och bredde en macka och satte mig på badbryggan och njöt av solen. 

Inte svårt att gissa att det skulle bli en riktigt varm dag. Tror termometern var uppe över 30 under dagen. 
Vad vi gjort? Badat såklart :P

Milton vågar numer att simma mellan oss med armpuffar på :)

Milton hittade en krabbfiskekompis som han hängde med ett tag och sen blev det grillad korv till sen lunch och efter det en tur med gummibåten. Avsvalkning plus att vi tog oss till Trinisla för att se om Miltons nya håv var där. Dessvärre icke. Vi får köpa en ny. Sen har nog några krabbor lånat Milles badbyxor. De hängde på tork i sittbrunnen men sen dess är de puts väck. Det är därför han badat i kalsonger ifall någon reagerat på det :) Vi hade ett väldigt meck att hitta just badbyxor (inte badshorts) till honom innan semestern. Antingen hade butikerna inte eller så fanns det inte i hans storlek. Vi hittade till slut jättefina på Polarn och Pyret, men så snor krabborna dem. Typiskt! Får hem och köpa nya, badbyxor behövs ju även på badhus i vinter :)

Då Milton inte sovit under dagen blev han ju toktrött redan vid 17. Vi lyckades få i honom lite yoghurt men sen däckade han vid 17.30. För varmt nere i förpiken så han fick somna uppe hos oss. 

Daniel stack ut och fiskade, dock utan resultat. 

Grillade flintastek! 

Och nu då?! Ja nu sitter jag i sittbrunnen med en, sen 1,5 timme tillbaka, vaken son. 


Han vaknade troligtvis när Daniel satte vin i halsen och hostade vin överallt här :P allt gick bra. Men sen har han inte kunnat somna om. Jobbigt, vi ville bara sitta och spela lite yatzy typ och ta det lugnt. Men men... Vi får snart gå ner och lägga oss alla tre! Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0