Bästa skogspromenaden

I lördags hade jag och Milton mysigaste skogspromenaden. Inga tider att passa, ingen stress :)

Vi började med matsäcken, för den såg Milton fram emot. Pannkakor! :)

Jag har faktiskt aldrig varit i den skog vi var, trots att det är den närmsta. Har inte riktigt trott att det var så fint här!

Ett träd som växte perfekt åt sidan för att gå balansgång på :)

Och att slappa på ;)

Det var också här som det finaste fotot togs på honom! Jag älskar denna bild!

Vi plockade med oss pinnar till pyssel och hade så himla mysigt. Vi återkommer garanterat dit!

På kvällen blev han dock sprallig igen så han fick sticka ut och cykla i väntan på att Daniel skulle komma hem från jobb :) nu cyklar han obehindrat, både när han startar och i backar och så. Kul!

Kvällen avslutades tyvärr i mer krupp då han även började kräka. Han mådde så dåligt så det var jobbigt :( men till slut somnade han. I söndags var han helt slut så det blev en slappedag hemma! På kvällen mer hosta igen. Daniel fick en tid på Barnmedicin igår (måndag) men förutom att de kunde se att han troligtvis haft öroninflammation så kan de inget göra. Krupp går inte att förebygga. Vi gjorde allt rätt vid anfallen och skulle fortsätta så. 
Igårkväll var det inte krupp men en annan sorts hostanfall. Han tog typ 15 andetag i minuten bara för så fort han andades hostade han. Han fick airomir och kräkte upp en himla massa slem. Vilket är bra men han tycker att det är så jobbigt. Han hostade mycket till och fick airomir igen. Men sen lyckades han somna och natten gick bra. Blir inge dagis idag och troligtvis inte imorgon heller! Vi får se hur han mår idag! 

Ha en fin tisdag!! :)





















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0