En dag vid båten

Igår hade vi fullt upp från morgon till kväll :) Därför har jag en vilodag idag!
 
Men gårdagen då. Vi behövde handla och vi behövde några grejor på IKEA samt hämta ut ett paket på Jollyroom. Men Jag skulle aldrig orka alla ärenden och Milton tycker det är såååå tråkigt i mataffären nuförtiden. Lösningen blev att Daniel lämnade av oss på IKEA så Milton fick leka i leklandet Småland medan jag gick in och tog det som behövdes och så åkte Daniel till mataffären sålänge. Alla nöjda och det gick ju snabbare att dela upp oss också.
 
PÅ IKEA behövde vi glasflaskor att hälla kokt vatten i till ersättningen :) Vill inte hälla kokt vatten rakt ner  plastflaskor så glas fick det bli. Några handdukar till skötbordet fick det också bli och så hittade jag gör-egna-Calippo-isglassar formar. Dem blev han väldigt glad för :)
 
På Jollyroom hämtade vi ut en sitter och en skötväska. Så nu har vi nog allt hemma som vi behöver till bebisankomst :) Framförallt saknar vi inget som är jätteviktigt. Smågrejor kommer man nog alltid komma på efterhand. Men vagga, vagn, skötbord, babyskydd, kläder, nappar, nappflaskor, ersättning, blöjor, skötväska och sånt finns nu på plats :)
 
Efter lite lunch åkte vi ut till båten. Solen gassade men vinden var lite kall. Men det var tillräckligt mycket vårkänslor i luften att det kändes helt rätt att täcka av båten :D Vi har fått bästa platsen i Björlanda. Nära till klubbhuset (toa och vattenslang), nära till vattnet för lek med Milton och ytterst så man kan se Milton när han går över vägen för att sätta sig och göra nått :) 

Som några gånger tidigare hade vi med hammare och spik till Mille. Han hittat alltid nån bräda att spika i.Lite underhållning även om han gärna hjälper till att vika pressenning och sånt med :)



Jag kan minsann knäppa både vinterjackan och vårjackan fortfarande :D I vecka 37. Det trodde jag aldrig. Men båda jackor kommer jag göra mig av med efter graviditeten. De har blivit gravidjackor och lite uttöjda och jag kommer inte vilja ha de sen!

Tjohoo!! Båten avtäckt. Ett steg närmre sommar och semester!
 
Och titta vem som inte bara kunde knäppa jackan utan även klättra upp på båten!!! Det kan jag lugnt säga att jag inte gjorde med Milton i magen. Men igår kände jag att det skulle funka och det är ju bra mycket roligare att vara med uppe i båten än stå på marken och glo :P


Vi kikade oss runt och skrev en lista med saker som måste fixas. Framförallt måste en ordentlig storstädning göras då det blir lite fuktigt i båten på vintern. Taket måste ha en ny skruv på ett ställe och vattentanken ska rengöras mer än någonsin då vi ska blanda ersättning på det vattnet. Sen är det ju allt det vanliga med tvätta, måla och polera botten/utsidan och så :) I år måste bälgen bytas men det får ett företag göra och tid för det ska bokas.Vi har bokat sen sjösättning i slutet av maj så vi har inte jättebråttom.
 
Milton sprang runt och tittade överallt och hittade leksaker han haft där förra sommaren. Helt lyrisk ;)

Väl hemma blev det film för Milton, ett bad för mig och Daniel åkte och hälsade på sin pappa. Till middag gjorde vi hemmagjord pizza :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0