Familjepromenad

Milton mådde bättre idag så efter frukost tog vi en promenad allihop :) En runda runt sjön för att mata ankor och kolla in en grillplats för ev utflykter.

Dimman låg fint över sjön och Tuva sov gott, men inte sö länge, i vagnen!

Hon vaknade och blev väldigt nyfiken på fåglarna! Hon tittade även efter hundar som gick förbi :)

Grillplatsen var inget för oss. Ett cementrör och cementbänkar, fimpar och ölburkar kastade. Usch. Tur vi vet andra fina platser :)

Turen tog väääldigt lång tid, flera timmar, då Millemannen stannade var tionde meter och skulle kasta kottar på isen på sjön :P Vi hade kast med liten kotte och det var en härlig promenad, trots 1 km/h :P

Hem för lunchmacka sen åka och handla. Tuva fick en powernap i bilen dit. Vi är hittills nöjda med hennes nya tossor och vantar med ullfoder från Minimundus. Vi hoppas de håller henne varm i minusgrader med :)

Vi fick hem vänner på middag. Taco åt vi och Milton var glad att få leka med barn :D Tuva fick leka med sin jämngamla kompis :)

Och ett säkert sätt att veta att familjens bebis lärt sig att resa sig upp är att det antingen är tomt eller att allt står i mitten på mer än en armlängds avstånd ;)

Barnen somnade direkt våra gäster åkt hem och nu ser vi på tv. Snart ska jag göra en soppa som ska bjudas på imorgon på mammagruppen träning som är hemma hos oss imorn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0