Shopping till bebis

Att återigen köpa bebiskläder är ju så mysigt! Idag åkte vi till Lager157 då Milton klagat på att hans överdragsbyxor är för tighta. De han har är i stl 116 och vi mätte honom idag. 115 cm lång är han nu :) Ligger en kurva  över "normalen" precis som han gjort sen lång tid tillbaka. 

När vi var där gick Milton direkt till babyavdelningen :) Han, och jag, hade nog velat köpa alla plagg där till bebisen. Oj vad fina färger och urgulliga plagg. Men vi fick välja och det blev två "onepiece".

Close up på mönstret 

Och 4 par byxor. 

Lite gammaldags stil :)

Och en tröja tänkt till de randiga byxorna samt 6 par strumpor

Märket BEBE på alla kläder. Och vi köper olika storlekar för att inte bara stå här med mängder av pyttelitet. 
En del var på rea så fick allt ovan för runt 450:- vilket är väldigt bra. Men sen sa banken, tillika Daniel, stopp haha :P 
Dessa übersöta bodys hade verkligen passat till...

Men en annan gång ;)

Milton valde ut ett par röda överdragsbyxor. Han är mitt i gränslandet i storlekarna så vi valde de som var snäppet stora. Inte lönt att köpa ett par till som är urväxta innan sommaren. 

Sen fick en lycklig kille leka lite på Ikeas Småland. När vi kom hem skulle jag och Milton mysa i soffan men han fick höra att Daniel skulle träna så då ville han med till gymmet. Och så gympa efter det. Det tog inte många sekundrar nu vid nattningen innan han sov :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0