Julhelgen bildbomb!

Här kommer bilder från vår julafton! :)
 
Vår morgon började ju väldigt tidigt och Milton och jag låg i soffan och såg tv. När Daniel kom upp fick Milton två morgonjulklappar. Detta pyssel där man spikar på plastplattor på ett korkunderlägg och så ett par tofflor i form av tigrar :)
 
Den tidiga morgonen gav ut sin rätt. Han var ett monster när mina föräldar kom hit för att lämna grejor. Speedad och sååå övertrött. Jag gick och la mig med honom innan gästerna skulle komma och vi fick till slut väcka honom kl 16. Vi hade satt Kalle på paus och fick se det i efterhand :) Men hellre en glad och pigg kille! :)


Fullt vid granen! Fint och mysigt... Och spännande!!
 
Vi åt jättegod julmat. Vi hade nog av allt man kan tänka sig. Glömde dock helt att fota både julbordet och när vi åt :)
 
Vid kl 20 var det dags för Tomten att komma. Och oj vad vi skrattade när han kom. Milton vet inte alls vem det var, trots att det var hans egna pappa. Daniel hittade inte tomtebyxorna så i sista sekund fick han tag på ett par röda nylonstrumpbyxor i min låda :D haha...
 
 
Milton gav Tomten gröt och Tomten gav Milton några julklappar innan han skulle vidare till nästa barn :)



 
Mille pratar fortfarande om Tomtens randiga kalsonger :D


Miltons ena julklapp! Han fick så mycket fint och behlvligt. Ett ton lego ungefär, både grundlådor och modeller. Han fick böcker, filmer, spel, maskeradkläder, bilbana, pussel, lekdjur, en labyrint i trä, färgpennor, målarböcker, Bärgarn och Slurk-bilar från filmerna, Skylandersfilt, dataspel och tv-spel och annat fint. Han var toknöjd!!
 
Av oss fick han ju inte minst ett nytt rum. Fast han tror att det är tomtenissarna som gjort det :) Han fick öppna dörren in till sitt nya rum på julafton och blev lycklig! Det är ju inte helt klart där inne utan det ska upp lampor och tavlor och fixas mysigt så vi hoppas kunna göra det närmsta dagarna så det på riktigt ska kännas som ett helt nytt rum! När han kom in hängde det en ny Blixten McQeen-pyjamas på sängen också :)
 
Julia kom till oss på juldagen. Vi hade sparat några julklappar till Milton så att han också skulle få öppna när hon gjorde det. Till honom var det ett påslakan med Ninja Turtles, en Minion-tavla och böcker. Till Julia hade vi köpt örhängen, påslakan och ett Guldpass på Liseberg. Hon fick även presentkort på HM, SF-bio (2 st) och pengar av släktingar :)


 
Mina alltid så kära föräldrar!


De stannade i staden i 2 nätter så innan de åkte hem på annandagen åkte vi till en lekplats på Eriksberg. Sist vi var där var Milton så liten att vi bara var på "bebisdelen". Nu kunde vi (inte jag kanske :P) utforska större delar av den.



 
 
Lördagskvällen blev godis och film. Julia är med på bild om ni tittar noga :P Jag var helt slut och somnade 10 min in på filmen (Flykten från hönsgården) och vaknade när det var 5 min kvar :P Det tar på en att fira jul...


Faktiskt så efter godis och filmmys så skulle vi äta middag. Urtrötta på julmat blev det faktiskt kinamat och pizza. Milton trött som en korv (det ser ni) åt två tuggor sen somnade han.

Julmaten har gått åt i Daniels matlådor och på mackor men det lilla som nu finns kvar i kylen kommer nog råttorna få. Jag gillar julmat men en vecka räcker ;) Två dagar räcker för mig.
 
Vår jul var fin, mysig och lugn. Precis som det ska vara. Nästa år kanske vi firar i Skåne, och då med en ny liten familjemedlem! Spännande! Vi vet redan nu att Daniel (om han inte byter jobb) kommer vara ledig 23-25/12 nästa år, så han får vara med första julen med bebisen. Han jobbade tyvärr Miltons första jul!
 
Vi hopas ni hade en fin jul! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0