Skånehelg

I fredagsmorse ringde klockan tidigt! Dags för Skånetripp.
Tuva körde träningspass och reste sig upp mot tröskeln in till badrummet :O

Ska man till landet tar man traktorn, eller hur? ;) den står oanvänd här hemma så tänkte att den kunde få vara i mamma och pappas trädgård!

Vi tog vägen via Ullared och köpte julklappar till Milton, presenter till höstens barnkalas, lite kläder och en sängmobil till Tuva :) sen åkte vi vidare ner. När vi kom fram blev det en snabbfika innan vi lämnade Tuva med sin mormor och morfar. Vi tog Milton till Leos Lekland :D

Varma mackor till kvällsmat och sen somnade Tuvisen så här i min famn! Mysigt!!

I lördags var det dags för sommarhusen i Domsten att plockas ner. Ja, man sätter upp och plockar ner husen varje år. Låter tokigt, men det är väl lite spratt vi sjösätter och tar upp båten varje år med :P

På eftermiddagen fick Tuva ännu en gång vara med mormor och morfar när vi åkte in till konserthuset i Helsingborg och såg på barnallsång vi fått biljetter till :) ledare var Ayla från Barnkanalen :)

På kvällen blev det sen fest med thaimat och trevligt sällskap!!
Daniel gick för att natta Tuva och efter ett tag undrade jag var han tig vägen ;)

Idag vaknade vi till regn och den planerade utflykten till hembygdsparken i Ängelholm kändes inte lika lockande längre. Det blev istället så att Milton tog sin morfar och pappa och åkte till Järnvägsmuseet :)

Tuva fick clementin i sin smaknapp och det blev en riktig höjdare!! Sötaste tjejen i stan!!!

Efter pannkakslunch styrde vi mot Göteborg och fotbollsträning. Ganska bra beräknad körtid då vi svängde in på parkeringen 16.32. Träningen börjar 16.30 men första halvtimmen värmer barnen upp med sina föräldrar, kickar boll och så. Så tiden kunde inte bli bättre!

NU somnade Tuva (kl 22) efter en orolig kväll och vi slängde oss på soffan. Snart ska jag gå in och lägga mig, Daniel stannar uppe för att vända dygnet inför nattjobbsvecka.

Godnatt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0