Vart tog sömnen vägen

Godnatt, för det är mitt i natten nu. Och inte vilken natt som helst, klockan ska minsann ställas om. Och det fattar väl även barnen så de sover en timmer mer?? :O

Men påtal om sömn. Tuva fick ju sprutor i torsdags. Hon har knappt sovit sen dess. Hur är det möjligt? Hon sover max en halvtimme, typ två eller tre gånger på dagen, orolig på kvällarna och som inatt var hon vaken mellan 1-3 och vaknade sen tidigt. Gnällig och missnöjd givetvis, hon är ju galet trött. Men hon kommer inte ner i djupsömn känns det som. Just nu sover hon men som hon grät innan när vi försökte natta om henne. Hon har sovit 30 minuter på hela dagen.
Här i vagnen för att ev somna. Jag hann till affären och nästan hem innan hon blev trött. Men med 200 m kvar fick jag då, dumt nog, hålla henne vaken.

Men jag kom ju på att vi glömt ge henne kvällsgröten när hon var så ledsen. Hon fick bara ersättning. Så jag tog upp henne. Och hon satte sig som en kung. För att hon visste att jag hade dåligt samvete. Och för att hon kan ;)

Den lilla damen har ju tagit steget in i storabarnsvärlden och reser sig upp :O en gång har hon släppt och stod nån sekund men mestadels står hon framåtlutad och har händerna i. Men ändå. Starkt, men för tidigt för hennes eget bästa.

Hon passade på att ta sin första selfie när hon stod upp tidigare och fick tag på min mobil :)

Kvällen spenderades iallafall med godis och spel och senare lite tv. När alla barnen lagt sig satte Daniel sig med tv-spel och jag med dataspel :) kanske inte så socialt men vi sitter iallafall breve varandra ;)

Imorgon väntar Lisebergsbesök!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0