Första dagen i skolan

Idag är en stor dag! Milton har varit sin första dag i skolan. I förskoleklass! Han har längtat så himla mycket och imorse kunde han inte äta upp sin gröt pga nervositet!!


Imorse! En stolt och lycklig kille i Turtles-ryggsäck!

Detta kommer bli så bra för honom. Han är väldigt smart och framåt och behöver mer stimulans än vad förskolan kunnat ge honom nu sista halvåret. Att få umgås med bara jämnåriga samt äldre barn, få vara ute varje dag, ha idrott och få lära sig saker. Det kommer han verkligen trivas med!


När vi var där på besök häromdagen uppfattade de direkt att han är rätt snabb inom matte osv och sa att de nog skulle behöva hämta material från ettornas klassrum. Det känns kul att de vill anpassa det efter var de är kunskapsmässigt.



Tyvärr är inte jag med och varken hämtar eller lämnar honom i skolan idag. Jag är sjuk. Igen. Det går troll i det denna sommaren!!
Först hade jag halsfluss-isch i början av semestern. Fick svårt att andas så svullen jag var och omöjligt att svälja. Antibiotika till det. Jag blev aldrig hundra frisk utan snöt mig lite då och då och halsen var rivig på morgnarna. Fyra veckor senare blev jag rejält förkyld och var riktigt täpp i näsan. Det resulterade i någon form av bihåleproblem som jag inte kollade upp hos läkare men en släkting inom sjukvården antog var bihåleinflammation och gav mig råd. Attacker av intensiv huvudvärk fick jag men det försvann sen. Men fortfarande försvann inte känslan av att vara småförkyld utan istället blev det värre än en gång med rejäl hosta och igårnatt vaknade jag med ont i örat. Läkare bekräftade öroninflammation och nu äter jag antibiotika igen. Och hostmedicin. 
Vi får väl se om det ger sig nu då!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0