Åkt polisbil

Idag var vi med om något hemskt. Vi skulle på sommarfest på mitt jobb. Vi hade grönt vid ett trafikljus. 

En man gick rakt ut framför vår bil när vi körde. Daniel sträckte upp sina händer frågande och tittade på mannen. Då flippade mannen och började slå och sparka på vår bil. Daniel klev ur bilen för att konfrontera honom. Då tog han upp en jättestor sten och skulle kasta på bilen. Da fick börja backa på vägen. Det var mycket bilar och allt stannade upp. Fy fan vad rädd jag var! Med två barn i bilen vill man inte få en sten kastad mot en. 

Daniel skrek att jag skulle ringa polisen. Vi ställde oss still och såg mannen gå in i ett litet buskage och vi var rädda att han skulle springa fram och kasta sin sten om vi körde förbi. 


Jag fick följa med i polisbilen och leta samt även gå med till fots i en träddunge. Polisen såg färska fotspår i högt gräs men sökandet var resultatlöst. 


Tråkigt att bilen är skadad, men fruktansvärt att ha sett sin 6-åring skrika och skaka i panik :( han var så otroligt rädd och har frågat ikväll om mannen kommer. Jag har ont i magen än, mår illa. 


Tack till de snälla poliserna som efter att ha gjort sitt jobb tog med Milton till polisbilen och visade runt! Han fick testa deras skyddsväst och så :) 

Tuva tog det hela med ro, hon uppfattade ingenting utan tog av sig skor och strumpor under tiden :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0