Hyperpigg

Jag kommer inte nå alla mina klassikermål. Men några. Och jag är mer än nöjd. Jag visste att jag tog mig vatten över huvudet och är stolt över den prestation jag gjort! På torsdag är sista dagen :)


Igår fick ungarna hänga med på lång cykeltur. De får ta "smällen" av min träning men de klagar inte :) 

12,5 km blev det. 

Först upp i skogen, sen asfalt. Många backar. Efter en backe pep Milton som en badanka. Ändå hade han fått airomir (luftrörsvidgande) hemma innan. Men vi fick fylla på så han kunde cykla vidare! Vatten hade vi också med! :)

Mille hade gärna cyklat längre men Tuva höll på att somna så vi fick cykla hem. 


Idag har det öst ner regn. Det var riktigt längesen det regnade så mycket. Det varnas ju om att det är fara för mängden dricksvatten i sommar om det inte börjar regna. Hoppas ni följer bevattningsförbudet. Vatten att dricka måste vi ju ha!!
Vi tog en sån där fixa-hemma-och-göra-ärende-dag idag. Daniel köpte kläder, det blev viktiga grejor till båten och jag köpte tyg och resår. 
Tuva var lagom uttråkad ;)

Man kan inte åka bil med skor och strumpor. De åker av efter 10 sekunder. 

Och hon har lärt sig att öppna dragkedjor. Så att klä henne innan sig själv i hallen är så onödigt. Skor, strumpor och jacka/overall åker av på momangen så får man göra om hela proceduren!!

Idag bet hon av en bit papper från en tom toarulle. När jag skulle ta ut det bet hon fast mitt finger :O 


Sylvassa är bebiständer!!


Efter några riktigt trötta dagar fick jag idag tillbaka energin, och det med besked. Typ hyperpigg på kvällen. Gjorde glutenfri pizzasmet (ja det är en smet man brer ut, inte kavlar, sen blir den bröd i ugn, god faktiskt) för att vi ska ha picnic imorgon med vänner och vi inte hade glutenfria pizzabullar. 


Och när barnen ätit gröt och somnat satte jag mig och sydde vidare på det jag började med i förmiddags. Så himla kul att vara igång och sy igen! Har längtat! Två parctights blev klara till Tuva idag! :)

Nu ska jag sova och ladda för förmiddag med städ och handling. Kl 12 kommer vänner hit och då ska vi på utflykt! 

Nattinatti!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0