Grattis pappa Daniel

Igår fyllde Daniel år! Vi väckte honom med skönsång! Ett paket med iphonesladd som Milton valt och slagit in. Tuva har slickat på vår bästa sladd så den glappar. Den nya kommer sitta i hög höjd. En present med fjällvandring också :D (sen har jag beställt tre grejor som inte kom fram i tid)

Efter ösregn kom....ja....mulet väder. Så vi stack in till stan för promenad och Pokémon. Skittråkigt egentligen att vara ute och gå med två som spelar Pokémon :P Tuva sov ett tag men vaknade och satt och tittade sig nyfiket omkring. 

Vi gick i Kungsparken och Trädgårdsföreningen. Jättegint med alla utslagna träd och blomrabatter nu! Tuva fick gå själv och charmade varenda en med sin nyfikenhet och härliga gångstil med armarna halvvägs upp i luften. Och när jag fick ta ut sten ur hennes mun för tredje gången hörde jag ett par bakom mig på en bänk fnissa ;)



Något hon inte charmar med är sin enorma vilja och trots. Om hon är såhär nu, hur ska det bli när den riktiga trotsåldern kommer :O hon har en vilja av stål. Och får hon inte som hon vill stampar, kastar sig och skriker hon. Nedan fick hon köra vagnen själv. Sen kommer en liten kant som hon inte kom över. 

Gaaaaalen! Skrek och slängde sig. Jag bar upp henne och hon fortsatte haha. Lilla tösabit!!

Daniel fick bestämma födelsedagsmiddag och valde inte helt förvånat pizza ;)


Efter pizzan tog vi barnen på varsen cykel och tog en 8 km runda. Härlig kväll!!

Sen var det tröttigt och läggdags! Tuva ÄLSKAR sin båtstol. Sätter upp fötterna i chill ställning och tuggar på nått gott haha!! Mellan sina trotsutbrott är hon otroligt charmig och rolig. Hon har humor verkligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0