Vår nya båt Clara!

Nu ska jag berätta om vår nyköpta båt Clara.

Vi har nu i någon månad letat båt. Varit och tittat på många och fastnat för vissa men direkt avfört andra. Sen hittade vi "den perfekta" båten. Allt var okej fram till dagen vi skulle köpa den. Då drog säljaren ur sig pga att han trodde att motorn var kass och inte vilja sälja något som kanske inte fungerade. Vilket i och för sig var bra för oss. Man vill ju inte köpa en bt och inse att man direkt måste lägga 50 000:- på renovering av motor.

 Men sen dök hon upp, båten Clara. Det är en Sunwind 26. Segelbåt :) Jag har inga bilder just nu men det ska jag givetvis lägga in. Det stora "problemet" är att dena båt är ett renoveringobjekt. Vi ska så gott som blåsa ut allt och bygga om och fixa allt. Men det problemet är ett nöje då vi vill göra båten till vår... Men all ledig tid läggs på båten och det kommer kosta blod, svett och tårar. Och en massa bråk antagligen... Vi har en månad på oss innan den ska i vatten och denna månaden kommer vara späckad...

Idag har Daniel slipat kölen samt målat den. Jag har börjat tvätta inne i båten. Bara att få av allt ytligt svartmögel gav ett upplyft :)


Bjuder på denna ;) När man slipar inne i båten krävs glasögon!


Daniel har klättrat ner i stuvfacket för att mäta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0