Julafton i bilder

Nu har lugnet lagt sig och vi är trötta men glada efter julen... Vi fick en jättetrevlig julafton med god mat och fina julklappar :)


Stora matbordet


20 tomtar uppställda på rader :)


Barnens bord...


Julmat - sill, makrill, ägg, kaviar, lax, skagenröra, hovmästarsås, ost. Utanför bild finns janssons frestelse, potatis och bröd.


Julmat - rödbetssallad, pappas köttbullar, brysselkål, potatisgratäng, prinskorv, leverpastej, rökta korvar, julskinka, pappas senap, rödkål, syltlök, rödbetor och ättiksgurka.


Godisbordet laddades upp samtidigt som klapparna lades fram på golvet framför granen... Nötter, lösgodis, chokladkartonger, adventskaka, polkagrisar, ischoklad, dadlar, fikon. på förmiddagen hade jag även gjort russinchoklad, trillingnötter och cocoschoklad.


En del av julklapparna. Det var hur mycket julklappar som helst :D Vi delade ut alla sen öppnade vi varsen i tur och ordning tills dem var slut. Tog minst 2,5-3 timme :) Trevligt och mysigt... Och så fick man se vad alla fick...


Jag och Julia :)

Jag och Daniel fick bland annat nya lakan, en hushållsmaskin, receptbok, whiskeyglas, ostfat, filt, silikon-grytlappar, dra-på-lakan, fleecetröja (till mig), neoprenvantar (till Daniel), och pizzaslice. av min kompis Pernilla fick jag ett jättefint bola-smycke. Sånt har jag gått och funderat på men inte kommit till skott att köpa :)

Julia fick massvis med fina grejor, bland annat en stereo, en zhuzhu-hamster med frisörsalong (hon undrar sååå mycket hur hennes släktingar kunde veta att hon önskade sig det när hon bara berättat det för oss ;) hihi), ett träd som är en lampa, kläder, pyssel/målar-böcker, tavla med foton från året mm.

Kvällen avslutade vi med att spela julklappsspelet :) Det är roligt...
Strax efter kl 1 inatt lämnade dem sista gästerna oss och då slängdes Julia i säng och vi la oss på soffan och bara låg... Man är helt slut på ett positivt sätt efter en heldag med folk hemma...

Men trevligt hade vi :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0