Fuck you Biltema!!!

Jag vill aldrig mer till Biltema. jag är så trött på att gå dessa gångar med skruv och beslag och fan och hans moster. Vi har varit där typ 100 gånger sen vi köpte vår båt och nu räcker det...

det har gått så långt att jag idag nästan hallucinerade där inne. Jag lekte att Biltemavaruhuset var ett dataspel, typ Rooller Coaster Tycoon, ni vet det där när man bygger upp sitt nöjesfält (mitt i form av ett varuhus) och sen kan klicka på besökarna för att se om de var hungriga eller kissnödiga. Jag lekte att jag tog den där kroken och lyfte upp en gubbe och placerade på helt fel sida varuhuset så att han vilse fick söka sig tillbaka dit han stod...

Mina mätare skulle se ut något så här. BLINKANDE!!!



 Vi hade även världens oflyt. Skulle ha en slang till gummibåtens motor. Alla hyllor var fulla med slangar utom just det facket med den slang vi skulle ha. Nödlösning på den.
Sen skulle vi ha sladdar till vårt nya förbrukningsbatteri. Massa fina sladdar hängde där. Utom på den pinnen där åra skulle hänga. Nödlösning 2.
Hände på flera saker och man blev smått uppgiven. Men Har man en händig sambo så har man :)

Jag sa till Daniel att hans hämnd kommer. Jag ska ta med han till en butik han inte gillar och så ska han få gå där och dra korgen bakom sig och bara gå i mina fotspår heeela tiden. Och jag ska be honom leta upp varorna som jag behöver. Och sen ska jag ånga mig och gå tillbaka dit vi redan varit 5 ggr senaste kvarten. Ååh vad han ska lida ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0