Godmorgon semester!

Första dagen med tom kalender. Jag vaknade halv sju, då Daniel kom hem från jobb. Låg dock kvar och läste lite iForm en stund. Slutar aldrig förvånas över vissa artiklar.
Lockades till att läsa "alternativa källor till protein" om man inte vill äta så mycket rött kött. Lät bra så jag var nyfiken. Men seriöst, hur många sitter och läser och tänker "ja vad bra, jag ska genast gå och köpa björn, krokodil, struts elelr haj och ha till middag". jag Trodde det skulle vara relevanta tips.

Gröten är uppäten och jag börjar smått komma igång. Seg start idag och massa ont i magen igen. Tror att jag all stress inför semestern börjar sätta sina spår. Måste avverka saker på att-göra-listan snabbt nu så jag kan slappna av också.

Dock kan jag inte göra så mycket från den listan idag då jag inte ska till stan och vi inte har lånat symaskinen igen. Och packa inför semestern redan känns lite overkill. Kanske ska vi ut och segla nu i helgen men det är ju inte mycket packning då.

Snart bär det av till gymmet. Och jag lovar att jag ska träna på AbCircle Pron :) Jag tränade ett pass på den igår (ett pass är 3 minuter) men hela höften/bäckenet haka upp sig så ville ej fortsätta då det knaka till riktigt ordentligt en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0