Glöd i öronen

Så var det sent igen. det är lite jobbigt. Vi vill jobba med båten, men vi behöver egentligen fixa hemma också. Vi har pratat flera gånger om att anlita en städerska :P Daniel är stressad över att semestern börjar om 2 veckor och han tycker det är jobbigt att det enda han gör är att jobba, sova och jobba i båten.
Nu vill och behöver vi bli färdiga om vi ska kunna njuta av det färdiga arbetet!

En bild från igår när Daniel skruvar upp lister i taket. Märk väl hur det ser ut bakom honom. Lite längre ner ser ni hur det ser ut nu.Nu är själva ryggstöden klara till salongen. Vi tog mahognyplatta och limma på skummadrass, sen häftade vi först på det skyddstyg som madrassen hade vi köpet och sen häftade vi på vårt blå tyg vi använt till dynorna också. På bilden ovan ser ni styrbords ryggstöd. Nedan babords ryggstöd som vi gjorde färdigt imorse.
Så till dagens arbete. Vi var i båten i 8 timmar och hade som mål att hinna med en himla massa, men allt tar ju mycket längre tid än man tror.
Men slutförda arbeten är bland annat förpiksgolvet. Daniel sågade ut trägolvet och jag färdigställde den grå/blå mattan.


Detta var dagens arbetsplats. Inte helt illa :) Tur att vi har bryggplats 3 båtar ut och inte 40 båtar ut. Då hade det varit en lång sträcka att gå till bilen varje gång man glömt något.


Ibland fick Daniel besök av en snygg tjej ;)

Jag tog på mig uppgiften att bygga "stopp" till vårt skåp ovanför trappan där vi ska ha tallrikar och glas. Detta för att det inte ska ligga huller om buller när vi varit ute och seglat :)
Gardinerna är nu på sin plats. På bilden nedan ser ni att det är röda streck mellan det blåa i överkant och gult mellan de blå strecken i underkant. DET var alldeles för mycket begärt att tro att Daniel skulle se det och sätta dem på rätt håll ;) Han hade satt tre stycken på ett håll och en på ett annat. Men det får vi fixa en regnig dag på semestern :P
Äntligen börjar skåpen komma till sin rätt. Här styrbord sida. Nedan babord sida. Imorgon slutförs det arbetet.


Tyvärr, pga av stressen inför semestern, har det börjat bli lite bråkig stämning ombord på Claramell. Det blev en del diskussioner idag. Daniel blir så arg så att öronen lyser av hetta ;)
Vi bestämde oss för att ta en paus från båtjobb och så åkte vi och åt kebabtallrik på vårt favoritställe (Crown) och sen åkte vi och spelade äventysgolf! :) Vem som vann minns jag ej så det var nog heeeelt oviktigt ;)


Kommentarer
Postat av: Robert

Jag beundrar er flit,men ni måsta passa på och njuta av er fina båt oxå Försommaren är kort,ta det mesta som inte är nödvändigt på vintern segla och njut NU!

2010-07-02 @ 11:50:13
URL: http://robertsfrilufssida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0