Just nu...
...sitter jag och äter den här goda middan med grillad kyckling och pommes :)
Satte in resten av pommesen på eftervärmen i ugnen och nu är det som bäst ;) Knapriga och hårda... Jag gillar ju som sagt torr mat :P Helt tvärtemor alla andra. Jag grillar/steker kyckling extra länge för att det ska bli torrare och pommesen är godast när dem är stela pinnar :)
Tur man bor nära gymmet när man 40 min innan stängning får träningslust. Jag stack dit och träna 30 minuter. Lagom innan middan :)
Satte in resten av pommesen på eftervärmen i ugnen och nu är det som bäst ;) Knapriga och hårda... Jag gillar ju som sagt torr mat :P Helt tvärtemor alla andra. Jag grillar/steker kyckling extra länge för att det ska bli torrare och pommesen är godast när dem är stela pinnar :)
Tur man bor nära gymmet när man 40 min innan stängning får träningslust. Jag stack dit och träna 30 minuter. Lagom innan middan :)
Kommentarer
Trackback