Randig durk och underbara människor

Vilket väder idag :)

Vi blev inte klara men kom en bra bit på väg med durken i båten. Den passade inte riktigt så det blev att slipa, prova, slipa, prova, slipa, prova osv osv.

Jag höll fast trät med fötterna och daniel slipade ;) Så här arg blir man när golvet inte passar in som det ska:Då blir det till att slipa lite mer.

så här glad blir man när det passar in på det ställe där man slipat:Nu har vi ett fint dammlager i hela båten. Blir till att dammsuga ordentligt...Och så var där roliga fläckar på fönsterna. Vet dock inte vad dem kommer från.
Sen det här med underbara människor. Vårt storsegel är ju som sagt inte så brukbart. så vi har sökt på flera sajter efter någon som vill sälja ett segel till oss. Men det är ingen jättemarknad för det...
Igår la jag in ett meddelande på en båtsida och en kille svarade att vi kunde låna hans ena segel i sommar så att vi kommer ut och kan segla.

Idag precis när vi skulle hoppa in i bilen och åka hem så stannar en bil framför oss och då är det den killen som skrivit på båtsidan. Han hade med seglet och vi fick låna det för att testa om det passar på vår båt. Tror han kände igen vår båt för oss kan han inte ha sett på bild :)

Inte ofta man stöter på underbara människor men vi blev jätteglada! :)

Kommentarer
Postat av: Jan-Eric Wilhelmsen

Hoppas seglet passar hjälpligt så ni kommer ut och får segla lite också ;)

2010-06-25 @ 10:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0