Detaljer

Vi trotsar väder och vind för att få gjort lite i båten nästan varje dag. Sjösättning närmar sig med storm(höhö)-steg och vi har en del arbete kvar.

Julia fick ta med cykeln ner till piren så medan vi jobbade med båten så cyklade hon runder utanför. Premiär för den nya cykelhjälmen som hon tycker är såå fin. Vad lite kan göra mycket :) På bilden ser den helvit ut men den är vit med rosa och silvriga ränder.


Det är ingen tryckande hetta i båten direkt så vi satte på en fön som vi gå i 5-10 minuter och tjoff så var det 20 bekväma grader att arbeta i :)


Nu börjar detaljer sättas in i båten så som luftventil på dörren in till förpik. Bara en sån liten grej får det att se mycket trevligare och färdigare ut.



Sen kikar man lite åt ena väggen och inser att så inte är fallet. men man fick iallafall drömma för en stund.


Daniel har fönat av det gamla namnet på båten och idag hämtade vi ut vårt paket på posten med nya namnet och nya stripes. Detta kommer upp kanske redan imorgon.


Jag oljade i förpiken men det hela blev avsevärt mycket jobbigare när min specialpensel bröts... :P
Resultatet blev ändå godkänt!


Men kan någon förklara detta fenomen? Ganska fint när man ser det så här men så kan vi ju bara inte ha det. Kanske får slipa lite och dra på ett tunt lager olja.


Trappen är äntligen på plats. Att hoppa i och ur en båt flera gånger per dag utan trapp ger bra träning.


Vi fick lite besök av Julia ibland. Här leker hon mask ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0