95% - nära nära :)

Här sitter jag med en tallrik flingor med jordgubbar och melon! :D Det skadar minsann inte nånstans kan jag säga... Bra säsong på året detta! :)

Och idag går jag in i vecka 39 :O Känns overkligt, tänk vad nära det är nu. Jag tror ibland känna mig förberedd men det är jag nog egentligen inte alls ;)
Det kan starta idag, men det kan också (gud förbjude) vänta i 4 veckor till om det vill sig illa. I Göteborg får man ju gå i 43 hela veckor innan dem sätter igång en. Det tokvägrar jag och det vet både sjukgymnasten och barnmorskan om, och jag har dem på min sida så förhoppningsvis händer det inte...

Måste numer ha en handduk/filt runt magen när jag sitter i soffan/sover för magen är så tung och behöver stöttas upp. Har jag det såhär så får jag inte ont alls.



  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 08-May-2011
  •  Du är gravid i vecka 38+1
  •  Bebisen väger c:a 3256 gram.
  •  Bebisen är c:a 50,3 cm från hjässa till fot.
  •  Du har klarat av 95% av graviditeten.
  •  Du har 13 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 01-Aug-2010 till 30-Oct-2010
  •  Din andra trimester varar från 31-Oct-2010 till 27-Jan-2011
  •  Din tredje trimester varar från 28-Jan-2011 till 08-May-2011


    Det är änsålänge bara Daniel som tror att bebisen stannar till efter 8 maj. Alla andra, inklusive mig själv tror på innan... Återigen kan jag inte annat än tycka att det är märkligt att den största händelsen i våra liv är så oplanerad. Bara vi ska åka och handla har vi värsta listan och vet exakt var i affären allt finns och så vidare. Men när man ska ha barn vet man ingenting om när det startar, hur det startar, hur långt tid det kommer ta eller hur det kommer kännas... Men det kanske är lika bra att inte veta ;)
  • Ischiasen har varit bättre de två senaste dagarna, jag vet dock inte varför. Har hållt igång en del och det är ju bra för den typ av värk. Dock samlar jag ju vätska värre än förr... Sov med stödstrumporna på för att få ner svullnaden ytterliggare. Fötterna ser klart bättre ut nu men ovanpå foten är dem fortfarande svullna... Undrar vilka skor jag får på mig idag...

    Nu när vi är klara med barnrummet och har inhandlat allt viktigt så får gärna bebisen behaga komma ut till denna värld :) Man blir ju inte mindre sugen nu när dem gravida vänner jag träffat senaste månaderna har börjat få barn. Kan ju passa på att återigen gratta dig Michaela till en otroligt söt liten son :)


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0