Balkongen kallar

Godmiddag!

Här har jag både hunnit vara vaken en stund imorse och sen sovit en timme i soffan :)

När Daniel kom hem från jobb låg vi och pratade lite och sen blev jag så hungrig så jag fick gå upp. Men kunde ju såklart inte hålla mig vaken särskilt länge :P

Vi låg och pratade om hans jobbyte. Tyvärr (dock inte helt oväntat) så blir det inget byte nu i månadsskiftet utan det blir först i månadsskiftet maj-juni. Trist för jag såg verkligen fram emot att han skulle börja jobba dagtid nu. Det känns på något sätt tryggare att han jobbar dagtid i samma stad än nattid i en annan stad ifall förlossningen startar... Han kan ju komma hem mycket snabbare när han jobbar i Göteborg.

Vi får se hur dem löser det :) Det blir nog bra i slutändan vilket som. Men gud vad jag såg fram emot att bara ha 6 nätter kvar som ensamnätter. Nu blir det nog 22 kvällar till!

Eller nej det blir det ju inte, för där mellan någonstans så kommer ju vår bebis ut och då kommer han ju vara hemma vilket som :D Tjoohoo!


Nu funderar jag på att göra mig någon liten lunch och sen sätta mig på balkongen och sola :) Det bästa med detta vädret är att det ger så mycket energi, jag älskar solen. Det sämsta med detta vädret är att jag aldrig får tummen ur att sy eller packa bb-väskan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0