Morfin räddar denna kropp

Värktabletten jag tog innan har hjälpt massor. Har kunnat äta en sallad, legat i soffan och sett tv och nu funderar jag på att gå vidare in i sängen och sova.
Fick som sagt ta värktablett idag, men det är faktiskt 4-5 dagar sen jag tog senast. Försöker undvika dem i största möjliga mån, det är ju ändå morfin i dem. Men vissa dagar går det bara inte att gå runt med det onda.
Och jag tar bara tabletter som jag fått godkänt av både läkare, sjukgymnast och barnmorska :) Så inget tror något annat...


Imorgon ska jag gå bort till posten och hämta ut ett paket. Fick ett mail av DHL att jag hade ett paket som väntar på mig. Jag vet faktiskt inte vad det är för något så det är spännande :) Det kan vara mina tyger jag beställt men jag har inte betalt slutsumman på den beställningen än så det vore ju märkligt om dem skickat det ändå tycker jag. Om det inte är tygerna har jag ingen aning om vad det är :)

Imorgon kommer också Julia hit. Jag funderar på om vi ska ta en runda till Ikea och köpa det sista vi behöver till barnrummet så jag kan pilla med det i helgen när dem är ute på äventyr :)

Men vi får se vad min kropp säger imorgon helt enkelt! :)

Men nu blir det sängen för min del! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0