Promenera (inte) mera

Efter en jättetrevlig pizzalunch med en vän och sen en glass i solen valde jag att promenera hem istället för att ta bussen.

Det kändes jättebra under tiden jag gick. 1,5 km hade jag hem och det tog 25 minuter att gå. Kunde ju inte gå snabbt för jag var rädd att få ont. Fötterna värkte lite och magen vart supertung, men jag har ju inte gått en så lång (haha) promenad på läääänge. Men med strålande sol och musik i öronen så var det en riktigt fin liten promenad :)

Var ordentligt trött och varm när jag kom hem.

Men den sköna känslan av att ha promenerat försvann ganska snabbt :( Fan vad superont jag har haft sen jag kom hem. Daniel försökte massera bort lite av smärtan, men när jag började gråta av smärta så sa han att jag skulle ta en Citodon, så det har jag gjort. Får se hur mycket den tar bort av det onda.

Min kvällsmat står färdig i kylen så jag slipper egentligen göra något idag, skönt att veta. Det är så mycket jag vill göra men får bara acceptera att det får bli vila. Men det gör ju mer ont att ligga ner än stå upp så det känns så svårt nu... Kan inte bara bebisen komma ut så jag kan börja bygga upp min kropp igen?

Vi snackade om att åka och bada imorgoneftermiddag då jag nu känner mig mer rölig i kroppen. Men efter denna eftermiddagen vet jag inte om jag vågar :S Får nog avvakta och se... Det tar väldigt mycket på psyket att ha ont så jag avstår gärna från smärta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0