Spjälsängen är monterad

Sent igårkväll tog vi oss an projektet att skruva ihop spjälsängen :)




När väl sammarbetet och den rätta knycken infunnit sig så går det alltid smidigt :) Vi är ju ganska vana att jobba ihop med sånt efter vårt båtprojekt...




Tadaa! Nu står den på sin rätta plats i rummet. Nu ska sängkläderna tvättas och sen ska jag bädda fint där inne :D
Han ska ju inte sova där inne på nätterna första tiden är tanken men kanske någon gång på dagen ibland skadar ju inte. Bra att vänja sig vid sitt nya rum :)
Plus att en av oss kanske behöver sova i sovrummet och då kan han ligga i sitt rum. Hans rum är dessutom närmre vardagsrummet så man hör honom lättare därifrån... Sitter man på balkongen kan man öppna hans fönster som är precis intill balkongen :)



Vi ska som sagt inte göra mycket i barnrummet nu innan födsel och innan sommaren. Men vi ska sälja den sängen som står där nu och köpa en smalare. Det behövs inte en 120 cm bred säng i det lilla rummet. en 90 cm säng är smidigare och ger mer utrymme. Den sängen ska fungera som gästsäng, tillfällig säng om en av oss behöver gå ifrån och sova ostört och som myshörna vid matning och sånt :)
Framöver när lillen är äldre ska vi ta av benen på den och ha den som myshörna med massor av kuddar att mysa och leka med... Och när spjälsängen är för liten får han helt enkelt flytta över i den stora sängen :)

Så det som väntar nu närmast för mig rä att sy en massa kuddfodral i olika färger så att det blir en fin, mysig och färgglad myshörna. Sen ska vi sätta in någon byrå, upp med nån tavla och byta gardiner... Göra det barnvänligt och hemtrevligt helt enkelt :) Väggarna är ju helvita, inte så särskilt kul men då får vi istället piffa upp med färger på annat :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0