30 juli - Besök i Hunnebostrand

För att få en bra plats i Hunnebostrand lämnade vi Alvö ganska tidigt på morgonen... Efter bara en kvarts tur var vi framme och fick faktiskt en riktigt bra plats på den mysigaste bryggan!

Milton passade på att sträcka på benen lite. BVC-sköterskan kallade ju honom knäpp och det är fler som hållt med :P Han är otroligt stark och stadig för att bara vara 9 veckor gammal!


Vi handlade och tvättade och sen kom mina föräldrar på besök. De har varit i Grekland en månad så de mötte upp oss för att det inte skulle dröja ända till dopet innan nästa besök :)

De hade med den dopklänning jag hade som barn (och även en massa andra barn i släkten) för att vi skulle prova den. Och tydligen var det det roligaste som hänt i Miltons liv för det var första gången han skrattade riktigt mycket... Fick inte med allt på film men litegrann kan man ana på filmen under fotot!http://www.youtube.com/watch?v=ySNWWrWFzNc

Vi hade en kanontrevlig dag med promenad och glass.
På kvällen gick vi upp på klipporna och grillade! Grillspett, potatisgratäng och majskolv!

Utsikt över hamnen och fjorden.


Milton med sin morfar och nya pyjamasen som han fick av dem :)Kommentarer
Postat av: Therese

Men gu så sött med bebisskratt :) här hemma väntas det för fullt på första skrattet. Men hon är fruktansvärt envis vår lilla dam så hon håller inne på det ;) härlig blogg du har!

2011-08-17 @ 20:03:28
URL: http://lillamejj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0