4 augusti - Trånga sund

Inga tvivel om att denna draggen satt väl fast i botten va? ;)


Lämnade Gluppö genom det smala sundet i söder. Gick rakt söderut förbi Galgeberget och Trinisla för att fortsätta via Lilla Hamburgö och Hornö Ränna, genom Sotekanalen och ankom Hasselösund. Vi tog den härligt spännande vägen sista biten där det ligger bränningar och stenar lite överallt, och sen avslutar man med att gå tätt intill sjöbodarna. Mys :)

En glad kille på vägen.


Gick bort till Smögenbryggan och kollade i affärer och åt en glass. Handlade dekorationer till dopet, sen mat på ICA och bestämde oss för att ta båten över och ligga på Smögenbryggan på natten. Det var helt tomt på båt i Hasselösund så det kändes bara ödsligt. Hellre en massa festande ungdomar i Smögen :)

Gick på restaurang på kvällen och åt pizza.
Skål!


Tog en promenad på kvällskvisten och fotade bland annat vattentornet. Gick också till den mysiga godisaffären och köpte lite godis. Dem hade öppet sent just för att det är då mycket ungdomar är ute och går och festar. Det är då dem har mycket kunder. Hon som ägde godisaffären hade sin lilla flicka på armen i kassan, hon var kanske 1,5-2 år gammal. Hon hjälpte till att ge tillbaka pengar och så :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0