Godmorgon oväder!

Godmorgon! Ute är det fortfarande mörkt, det är ovanligt att det är det när vi går upp. Men så blev det idag för lilleman ville upp redan 7.45. Då är det mörkt :P

Ute är det blåsigt, väldigt blåsigt, och regn! Igårkväll kom världens blixt och sen enorm knall. Märkligt i december. Efter det dalade det ner snöflingor stora som 5-kronor. Det var fint :)

Men idag är det över 5 plusgrader och verkligen ingen snö som lägger sig. På grund av vädret stannar vi inne idag och myser, städar, syr och fixar :)

Sydde vantar och mössa till Mille igår. Snacka om skomakarensunge-syndrom. Har sytt flera vantar till andras ungar men inga till Mille. Men nu äntligen har han också ett par, och givetvis behövde han en matchande mössa. Daniel valde tyg även denna gång :) Synd bara att tyget inte matchar hans jacka så bra så vi måste köpa ny vinterjacka ;)
Nä skämt åsido, visst, vi behöver köpa nyv interjacka men av anledning att den blivit för liten :)

Milton med sina nya plagg precis när de var klaraOch så efter att ha provat dem ute i skogen igår :)Påtal om skogen. Vi kom inte så långt in i skogen. Stormen som var för nån vecka sen hade fällt väldigt många träd där uppe så helt plötsligt låg det träd efter träd på hela grusstigen. Så vi vände igen :) Det höll dessutom på att bli mörkt. Då känns det inte helt tryggt att vara i skogen tycker jag. Man vet ju aldrig var trollena bor ;)


Kommentarer
Postat av: Therese (Waitingforyou87 på familjeliv!)

Åh vilka fina vantar!!

Säljer du sånna? Vad kostar dom i så fall? =)

2011-12-10 @ 21:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0