Vår fina vagn :D

Nej det blev minsann inget bad idag heller... Men det blev ju nästan något bättre. Vi åkte igen och tittade på vår vagn och kunde få ett bra pris så vi slog till direkt. Så nu står det en vagn i vår hall :D Var ju tvungen att börja fota direkt!

Liggdelen


Vi fick två innertyg med till liggdelen, ett marinblått och ett beige. Sen ska det ju in madrass och filt och sånt med :)

Sittdelen går att vända både bakåt och framåt!

Givetvis kommer han att sitta vänd mot oss första tiden :)

Det som fattas som vi måste ha nu är en adapter. Och det var visst inte det lättaste att få tag på till denna vagnen... Någon som kanske har en i garaget som inte används? ;)
Tur vi har lite tid kvar att leta...

Adaptern är ju inte avgörande för om vi kan använda vagnen eller inte men med den på kan man även ha babyskyddet på schassit. Jättesmart om bebisen somnat i bilen, slipper man bära babyskyddet med han i utan kan bara klicka på det på vagnen... Och det är bra i sommar när vi är ute med båten...


Även om det inte varit overkligt innan att vi ska ha barn så blir det ändå väldigt påtagligt nu när vagnen står här :) Men nu vill jag ha honom också här... En tom vagn har jag ingen glädje av ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0